House of the Dragonin Milly Alcockia sovitellaan jo supersankarin rooliin – kuva julki

Ainakin somekansa innostui ideasta.

26.9.2022 07:29

BossLogic tunnetaan supersankarihenkisestä taiteestaan. Hänellä on tapana tuoda töissään esille supersankarihahmojen mahdollisia roolituksia, ja tällä kertaa kunnian sai nouseva kyky Milly Alcock, koska häntä ehdotettiin BossLogicille niin paljon.

Alcock on noussut kaiken kansan huulille fantasiasarja House of the Dragonista, jossa hän näytteli ansiokkaasti Rhaenyra Targaryenia. Hänen pestinsä jäi kuitenkin lyhytaikaiseksi, sillä aikahypyn vuoksi tekijät korvasivat Alcockin vanhemmalla näyttelijällä, Emma D’Arcylla.

Näyttelijä ehti kuitenkin näyttää kykynsä, ja hän varmasti saa jatkossakin mielenkiintoisia rooleja valittavakseen. Yksi mahdollinen rooli voisi olla ainakin BossLogicin seuraajien mielestä Gwen Stacy eli Hämähäkkinainen.

BossLogicin uusi taideteos vaikutti kelpaavan, sillä se sai paljon kehuja. MovieWeb arvelee olevan vain ajan kysymys, milloin Marvel tuo valkokankaille Hämähäkkinaisen, ja ehkäpä Alcock on tuolloin yksi mahdollinen näyttelijä rooliin.

Aiemmin Gwen Stacyn roolissa on nähty Bryce Dallas Howard Spider-Man 3 -elokuvassa ja Emma Stone The Amazing Spider-Manissa ja sen jatko-osassa. BossLogicin seuraajat kommentoivat alla olevaan tapaan:

– Voi hitto, hän on täydellinen tähän rooliin, kommentissa sanotaan.

– Oikeastaan… Kyllä?! Se on mahtavaa roolitus, toinen hehkutti.

– Tarkoitan… voiko tästä pistää paremmaksi? Ei, ei minun mielestäni, kolmas fani kirjoitti.

Alla kuva. Lue myös: House of the Dragon -näyttelijätär löysi menestyksen kääntöpuolen – ”Se on *itun perseestä” – Episodi.fi

Lähde: MovieWeb

Lisää luettavaa