Huhu: Marvel Studios on hylkäämässä Jonathan Majorsin tähdittämän Kang-jatkumon – pääkäsikirjoittaja saanut potkut

Onkohan Marvel Studiosilta tulossa virallinen tiedote pian?

14.11.2023 21:56

Marvelin Kang-näyttelijä Jonathan Majors on luultavasti saanut potkut Disneyltä pahoinpitelysyytteensä takia. Majorsille povattiin komeaa tulevaisuuttaa MCU:n seuraavana isona pahiksena – ja erittäin hyvin hän näytteleekin – mutta tähtipaikka on nyt huhujen mukaan peruttu.

MCU: The Reign of Marvel Studios -kirjan kirjoittanut Joanna Robinson oli House of R Ringer -podcastissa, jossa hän kertoi mielenkiintoisen huhun Kang-rintamalta.

– Kuulin hiljattain, että Quantumanian kirjoittanut käsikirjoittaja Jeff Lovenessin, jonka piti kirjoittaa Avengers: The Kang Dynasty, ei työskentele enää Marvelilla. Se on nyt varmaa, Robinson kertoo.

Robinson vahvistaa siis samalla aiemman huhun, jonka mukaan Michael Waldron ei myöskään kirjoittaisi Avengers: Secret Warsia.

Tämä tarkoittaanee sitä, että Marvel on muuttamassa suunnitelmiaan Kangin suhteen. Muutoksetkin on oikeastaan melko helppo tehdä Lokin kakkoskauden finaalin jälkeen, vaikka kausi kuvattiinkin kuukausia ennen Majorsin maaliskuista pidätystä.

Majorsin tähdittämää Ant-Man and the Wasp: Quantumania povattiin Marvelin sisällä jättihitiksi, mutta se floppasi lippukassoilla rajulla tavalla.

Lähde: Forbes

Lisää luettavaa