Hyviä uutisia – David Fincher ohjaa kokonaisen kauden HBO:n tulevaa TV-sarjaa

David Fincher teki jo hienoa työtä ohjatessaan kaksi ensimmäistä jaksoa Netflixin huippusarjaan House of Cardsiin. Tämän jälkeen tiukkasanainen ohjaaja on puhunut paljon halustaan tehdä projektejaan vapaammassa ja sallivammassa televisiosarjojen maailmassa.

Nyt näyttäisi siltä, että Fincher seuraa Steven Soderberghin (The Knick) ja Cary Fukunagan (True Detective) jalanjälkiä ja ohjaa kokonaisen kauden HBO:n tulevaa Utopia-sarjaa. Samannimiseen brittituotantoon perustuva sarja kertoo ryhmästä ihmisiä, jotka saavat käsiinsä kulttisarjakuvan nimeltään The Utopia Experiments, joka näyttäisi ennustavan tulevia katastrofeja. The Network -niminen organisaatio jahtaa sarjakuvaa hallussaan pitävää joukkoa, näiden yrittäessä estää tulevat onnettomuudet.

Fincher kertoo The Guardianin haastattelussa, että pitää sarjan maailmasta ja hahmoista. ”Rakastan Dennis Kellyn (sarjan luoja) rehellisyyttä ja kiintymystä nörttejä kohtaan”, ohjaaja paljastaa.

Työläs sarja tarkoittaa, että uusimman elokuvansa Gone Girlin juuri valmiiksi saaneelta ohjaajalta on turha odottaa pitkää elokuvaa ihan vähään aikaan. Fincherillä on Utopian lisäksi kaksi muutakin TV-sarjaa vireillä, joten voi olla, että pikkuruutu on napannut ahkeran ohjaajan sisuksiinsa lopullisesti.

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut