Illalla tv:ssä: Komedia on nolo mutta naurattaa väkisin – näyttelijät suostuivat palkanalennuksiin

IMDb-arvosana 6,3.

Illan tv-viihteessä on komedia Naapurit (2014).

Lapsiperheen idylli rikkoutuu, kun naapuriin muuttaa yliopiston veljeskunta. Vanhemmat Mac ja Kelly pyrkivät savustamaan veljeskunnan pois naapurustosta.

Episodin arvostelussa elokuva sai kolme tähteä:

”Naapurit istuu perinteiseen huonon maun komedian muottiin toinen toistaan älyttömämpine tempauksineen. Se on röyhkeä, ällöttävä ja nolo – ja samalla niin hauska, että naurattaa väkisin. Näyttelijät ovat nappivalintoja: aina äänessä oleva Rogen on kasvanut urallaan isä-roolien vaiheeseen ja Abercrombie & Fitchin -mainokselta näyttävä Efron on tarpeeksi nuorekas elämän arkea kokemattoman opiskelijapojan muottiin. Tällä kertaa myöskään naishahmoa ei unohdeta: erinomainen Byrne ei jää hissukaksi mammaksi taustalle vaan luo hahmostaan miesten kanssa tasavertaisen. Naapureiden hahmoista muodostuu samastuttavia, sympaattisiakin, eikä elokuva varsinaisesti valitse puoltaan kiistelevien osapuolten välillä.

Hauskoja ja hauskoiksi tarkoitettuja tempauksia mukana on paljon. Aina ne eivät tue kokonaisuutta ja varsinkin lapsiperheen elämään sijoitetut vitsit keikkuvat välillä heikoissakin kantimissa. Tämä tekee komedian tarinankuljetuksesta koko elokuvan mittakaavassa epätasaista.”

Elokuvan näyttelijät kuten Seth Rogen ja Zac Efron suostuivat palkanalennuksiin. Näin budjetti saatiin riittämään paremmin. Elokuva on myös Elisa Viihde Viaplayssa ja Kirjastokinossa. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • Ti 21.06.2022 klo 22.05, TV5
  • Pe 24.06.2022 klo 00.05, Kutonen

YouTube video

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut