Illalla tv:ssä: Näyttelijä päätyi huumekohtauksen vuoksi sairaalaan – hillittömän hauskoja hetkiä sisältävä DiCaprio-leffa!

IMDb-arvosana on 8,2.

Illan tv-tarjonnasta löytyvä Wolf of Wall Street (2013) kertoo tosielämän valkokauluskriminaalin tarinan – ja tarinasta ei tosiaan puutu huumehöyryistä sekoilua ja moraalittomuutta. Tarinan tulkinta kävi niin raskaaksi näyttelijä Jonah Hillille, että hän joutui lopulta sairaalaan.

Lasaretin peti kutsui Hilliä huumekohtausten esittämisen vuoksi. Näyttelijät eivät tietenkään vetäneet nenäänsä aitoa kokaiinia, vaan jotain muuta – murskattua B-vitamiinia. Hill sanoi kehittäneensä liiallisen B-vitamiinin käytön vuoksi keuhkoputkentulehduksen. Hän selvisi kuitenkin säikähdyksellä.

Pääosassa nähdään Leonardo DiCaprio. Viisi Oscar-ehdokkuutta saanut elokuva perustuu pörssimeklari ja -keinottelija Jordan Belfortin samannimisiin muistelmiin. Elokuva näkyy Kutoselta kello 21.00. Alla traileri.

Lue myös: Nyt Viaplayssa: Margot Robbie sekosi kuvauksissa täysin – kuvaukset piti lopettaa, raivosi ja löi kollegaa – Episodi.fi

YouTube video

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut