Illalla tv:ssä: Olisiko tämä vuoden 2019 paras rikoselokuva? Ainakin roolisuoritukset ovat päräyttävän hyviä

IMDb-arvosana on 7,8.

22.5.2024 06:00

lllan tv-tarjonnasta löytyy elokuva The Gentlemen (2019).

Elokuva pohjaa tarinansa juonikuviot kannabiksen tukkumyyjään, jolla on aikeena myydä yrityksensä. Hänen suunnitelmansa ei ole kuitenkaan menossa helposti läpi, siitä pitää huolen lehden päätoimittaja ja kiinalaismafia.

Rikoskomedian on kirjoittanut, ohjannut ja tuottanut Guy Ritchie, joka kehitti tarinan yhdessä Ivan Atkinsonin ja Marn Daviesin kanssa. Ritchie onnistui tällä kertaa, sillä elokuva viihdyttää koko kestonsa ajan, ja hauskat hahmot kruunaavat elokuvaillan.

Monet näyttelijät tekevät aiemmista rooleistaan kenties hiukan poikkeavan roolisuorituksen. Ehkäpä parasta ja hauskinta antia on Hugh Grantin ja Charlie Hunnamin roolihahmojen välinen kanssakäyminen.

Grant ja Hunnam kuvasivat yhteiset kohtauksensa viidessä päivässä. Heidän dialoginsa vei käsikirjoituksesta 40 sivua, joten Grant tekikin itselleen lunttilapun selviytyäkseen pitkistä monologeistaan. Päivää ennen kuvauksia hänen autoonsa murtauduttiin, ja varas vei häneltä sekä käsikirjoituksen että lunttilapun – hän tuli toimeen onneksi ilmankin.

Elokuva on myös Prime Videossa ja Viddlassa. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • Ke 22.05.2024 klo 21.00, Hero
  • Su 26.05.2024 klo 01.05, Nelonen

Lue myös: Muistatko House-sarjan ihastuttavan Lisa Edelsteinin, 58 – tosielämästä kertova uusi sarja järkytti – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia