Yökukkujille tv:ssä: Supersankarielokuva joka naurattaa ja viihdyttää – parhaassa repliikissä huima taustatarina

IMDb-arvosana on 7,9.

4.2.2023 17:03

Yön tv-esityksistä voi bongata leffan Thor: Ragnarök (2017). Ohjaaja Taika Waititi kannatti palkata pestiin, sillä hän onnistui tuomaan tylsiin Thor-leffoihin uutta mielenkiintoa, joka ilmenee esimerkiksi mainiona huumorina.

Chris Hemsworth esittää kolmannessa Thor-supersankarielokuvassa ukkosen jumalaa, joka saa demonin vankina ollessaan kuulla, että hänen kotimaailmaansa Asgardia odottaa tuho, Ragnarök. Siitä alkaa taistelu Thorin julmaa Hela-siskoa (Cate Blanchett) vastaan.

Näyttelijöinä lisäksi Tom Hiddleston, Tessa Thompson, Mark Ruffalo, Jeff Goldblum sekä Idris Elba.

Hemsworth kertoi aikoinaan haastattelussa hauskan triviatiedon Thor: Ragnarok -elokuvan kuvauksista, joissa oli käymässä supersankareja fanittava pikkupoika.

– Kun kuvasimme Ragnarokia, meillä oli nuori poika vierailulla kuvauksissa. Hän oli tuolloin sairaana, Hemsworth kertoi Jimmy Kimmel Live -ohjelmassa.

– Kuvasimme areenakohtausta Hulkin ja Thorin välillä. Puhuin Hulkille ja sanoin: ”Herranen aika, sinä, missä olet ollut?”

– Hän (poika) oli sivustaseuraajana ja sanoi: ”Mikset sano, kun katsot Lokia yleisössä, että hän on ystävä töistä?” Sitten siitä pojan antamasta repliikistä tulikin yksi parhaista, Hemsworth hehkutti.

Elokuva on myös Disney Plussassa. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • Su 05.02.2023 klo 00.20, Nelonen
  • Ma 06.02.2023 klo 21.00, Hero

Lue myös: Charlize Theron oli joutua ”kuumaan lesboleffaan” – pelasti itsensä kahmimalla vallan itselleen – Episodi.fi


Lähde: Metro

Lisää luettavaa