Illalla tv:ssä: Takuuvarmaa viihdettä vaikuttavalla lopulla – yksi parhaita toimintapainotteisia elokuvia lähivuosilta

IMDb-arvosana on 6,6.

18.2.2024 06:00

Illan tv-tarjonnassa on elokuva Run All Night (2015).

Isä Jimmyn ja poika Miken suhde ei ole parhaimmalla tolalla, eivätkä menneisyyden asiat tai se, että isä on palkkamurhaaja auta tilannetta. Vain hukuttautuminen viinaan on jäljellä.

Pian asiat saavat uuden käänteen, kun tuttu mafiapomo ja Mike päätyvät kahnauksiin. Tästä alkaa painajainen, jonka aikana isä ja poika joutuvat kohtaamaan myös tulehtuneet välinsä.

Juostaan koko yö.

Episodin neljän tähden arvostelussa tuumittiin seuraavasti:

”Vaikka Run All Night keittää action-soppansa genren perusraaka-aineista, on se silti yksi parhaita lähivuosien toimintapainotteisia draamaelokuvia. Paljosta voidaan kiittää elokuvan ohjaajaa, espanjalaista Jaume Collet-Serraa, joka on aiemmin ohjannut muun muassa Neesonin tähdittämän, viime vuonna julkaistun keskinkertaisen Non-Stopin sekä yhden lähivuosien parhaimpiin kuuluvan kauhuelokuvan, Ottolapsen (2009).”

Ohjaajana toimii Jaume Collet-Serra. Pääosissa nähdään Liam Neeson, Ed Harris sekä Joel Kinnaman. Elokuvassa nähdään myös Nick Nolte, mutta suuri osa hänen työstään leikattiin pois. Hänen roolinsa oli alkujaan merkittävämpi.

Elokuva on myös Viaplayssa. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • Su 18.02.2024 klo 22.55, TV5
  • Pe 23.02.2024 klo 21.00, Kutonen

Lue myös: Scarlett Johanssonin hahmon alastonkohtaus oli hankala ohjaajalle – Wes Anderson -leffa on nyt SkyShowtimessa – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia