Illalla tv:ssä: Vuoden 2017 leffa menee toiminnassaan liiallisuuksiin – siksi se onkin pätevää viihdettä

IMDb-arvosana on 7,4.

21.6.2024 05:30

Illan tv-viihteestä löytyy toiminnan uusiin sfääreihin nostava elokuva John Wick: Chapter 2 (2017).

Superpalkkamurhaajienkin pelkäämä John Wick joutuu palaamaan eläkkeeltä, kun hänen entinen liittolaisensa aikoo ottaa vallan italialaisessa palkkamurhaajien killassa. Verivalan velvoittamana Johnin täytyy tukea liittolaistaan ja suunnata Roomaan, missä hän kohtaa maailman vaarallisimmat tappajat.

Episodin neljän tähden arvostelussa kirjoitettiin näin:

”Jossain vaiheessa tuntuu, että kaikki mielenkiintoinen on jo nähty, ja loppua kohti elokuva on vaarallisen lähellä lipsua puuduttavuuden puolelle. Kahden tunnin aikana nähdään niin monta luodin osumaa päähän, että viimeiset eivät tunnu enää miltään.

John Wick: Chapter 2 antaa silti kaiken minkä lupaa ja heittää kaupan päälle vielä muutaman hyvän one-linerin. Se on armotonta tykitystä niille, jotka tykkäävät jättää aivonsa narikkaan ja nauttia näyttävästä popcorn-viihteestä.”

John Wick: Chapter 2 (2017).

Keanu Reeves teki elokuvan stunteista 95 prosenttia itse. Hän jätti stuntmiehen kontolle hetken, kun auto töytäisee Wickiä ja kun hän kaatuu alas portaita Cassianin kanssa. Rooliin Reeves valmistautui kolmen kuukauden ajan harjoitellen judoa, brasilialaista jujutsua, ampumista ja autolla ajamista.

Elokuva on myös Viaplayssa. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • Pe 21.6.2024 klo 22.30, MTV3
  • To 27.6.2024 klo 22.55, MTV Sub

Lue myös: Keanu Reeves ja Kirsten Dunst samaan elokuvaan – kutkuttavan hauskalta kuulostava juoni! – Episodi.fi

Lisää luettavaa