Illalla tv:ssä: Vuosia viivästynyt toimintaleffa tehtiin lopultakin – tähdet palasivat rooleihinsa vuoden 2020 elokuvassa

IMDb-arvosana on 6,5.

18.2.2024 04:30

Illan toimintapläjäyksenä toimii Bad Boys for Life (2020).

Tositoimiin palaava poliisipari huomaa, että poliisityö on muuttunut, eikä heidän vanhanaikaisia metodejaan katsota enää hyvällä. Mike Lowrey ja Marcus Burnett haluavat selvittää vuosien takaisen, heitä vaivaavan tapauksen.

Episodin arvostelussa elokuva sai kaksi tähteä:

Adil El Arbi ja Bilall Fallah ovat belgialaisia nuoria tekijöitä, jotka ovat kotimaassaan ohjanneet yhdessä pari rikoselokuvaa. Heillä on selvästi kykyä rakentaa komeannäköistä toimintaa. Lopputulos näyttääkin hyvin samanlaiselta kuin elokuvasarjan aiemmat osat.

Bad Boys for Life on siis visuaalisesti tyylikäs ja räjähtävää toimintaa riittää, mutta ongelma onkin aivan muualla.

Kun on kyse Bad Boys -leffasta, niin komedian pitäisi olla elokuvasta puolet. Nyt ei naurata kunnolla kertaakaan. Ainoa hymähdys tulee väärässä kohtaa, kun epäuskottava yllätyskäänne paljastuu.

Smithin roolihahmo Mike on pinnallinen ja tyylikkäästi pukeutuva kukkoilija. Lawrencen esittämä Marcus taas ei enää jaksa jahdata roistoja vaan haluaa omistautua perheelleen, mitä Mike ei ymmärrä. Eriparinen poliisikaksikko, kuten asiaan kuuluu, mutta ei mitään kovin kiinnostavaa.”

Lawrence kertoi jo vuonna 2013 Conan O’Brienin ohjelmassa elokuvan olevan tulossa. Se kuitenkin viivästyi vuosia. Elokuva on ohjaajien Bilall Fallahin ja Adil El Arbin Hollywood-debyytti.

Bad Boys for Life on myös Viaplayssa. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • Su 18.02.2024 klo 21.40, Nelonen

Lue myös: GoT-tähti Natalie Dormer täytti 42 vuotta – tältä hän näyttää nyt – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa