Illan toimintaleffassa on Margot Robbien uran vaikein kohtaus – ”Hyvä jumala, me emme pysty tekemään tätä”

IMDb-arvosana on 7,2.

8.6.2024 10:30

James Gunn näyttää illalla taitonsa elokuvantekijänä, sillä luvassa on elokuva The Suicide Squad: Suicide Mission (2021). Leffa on huomattavasti parempi kuin aiempi, vuoden 2016 Suicide Squad.

Belle Reven vankila on kuin helvetti. Sieltä voi kuitenkin päästä pois, jos olet superroisto ja valmis diiliin. On aika pistää pystyyn iskuryhmä.

Leffan tähti Margot Robbie kertoi vuoden 2020 haastattelussa kokemuksistaan kuvauksissa.

– En halua paljastaa kohtausta, mutta kun katsot elokuvaa, se on luultavasti noin puolessa välissä, Robbie aloitti.

– Siellä on hullu Harleyn kohtaus, joka oli yksi vaikeimmista koskaan kuvaamistani jutuista. Me kuvasimme sitä jotain neljä päivää. Muistan katsoneeni aikatauluja ja ajatelleeni: ”Hyvä jumala, me emme pysty tekemään tätä. Tämä tulee olemaan mahdotonta”, Robbie jatkoi.

Robbie myönsi olleensa ”todella hajalla” uuvuttavan kohtauksen jälkeen. Häntä ehkä lohdutti, että myöhemmin Gunn viestitti kohtauksen näyttävän hämmästyttävältä.

Kohtauksessa Robbie roikkuu käsiraudoista, ja hän käytti varpaitaan poimiakseen avaimen kuolleesta ruumiista. Sitten hän avaa varpaillaan ja avaimella lukon. Hän teki kohtauksen ilman tietokonetehosteita.

Robbien lisäksi elokuvassa näyttelee muun muassa Idris Elba, John Cena, Viola Davidson, Sean Gunn, Nathan Fillion ja Michael Rooker. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • La 08.06.2024 klo 21.00, TV5
  • Ke 12.06.2024 klo 23.40, TV5
  • To 13.06.2024 klo 21.00, Kutonen

Lue myös: Illan 007-elokuva on Sean Conneryn suosikki – leffassa on poikkeuksellinen erikoisuus heti alusta lähtien – Episodi.fi

Lähde: Metro

Lisää luettavaa