Illan viihdepläjäyksenä toimii elokuva ammattitappajasta – leffaan liittyy kumma faniteoria

IMDb-arvosana on 7,3.

23.2.2024 04:15

Illalla voi katsella vuoden 2016 elokuvan The Accountant.

Juoni seuraa Christian Wolffia, autistista kirjanpitäjää, joka hankkii elantonsa selvittämällä eri puolilla maailmaa toimivien rikollis- ja terroristijärjestöjen kirjanpitoa. Wolffilla on myös toinen taito – hän on ammattitappaja.

Episodin arvostelussa tuumittiin aikoinaan näin:

”Osin juuri juonenkäänteidensä vuoksi The Accountant on poikkeuksellisen hyvä toimintaelokuva. Elokuvalla on eräänlaista yhtäläisyyttä esimerkiksi elokuvien Kaunis mieli tai Will Hunting kanssa, mutta ei ole väärin ajatella sitä Jason Bourne -tyyppiseksi, astetta syvällisemmäksi toimintaelokuvaksi.”

Batmanko se siinä?

Ohjaajana toimii Gavin O’Connor (Warrior). Näyttelijöinä Affleckin lisäksi nähdään muun muassa The Punisher -tähti Jon Bernthal sekä Anna Kendrick ja J.K. Simmons.

Leffasta on liikkunut faniteoria, että se olisi Batmanin syntytarina. Yhdysvaltalainen laulaja John Mayer muun muassa sanoi, että elokuvan päähahmo on pätevä sekä taistelussa että kirjanpidossa. Hänen isänsä ammuttiin. Hänen asuntovaunuvarastonsa on ensimmäinen Batmanin luola sekä hän on suurten rikkauksien kynnyksellä.

Elokuva on myös Viaplayssa. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • Pe 23.02.2024 klo 21.00, MTV Sub
  • Su 25.02.2024 klo 22.50, MTV Sub

Lue myös: Ysäritähti Jennifer Love Hewitt täytti 45 – tältä hän näyttää nykyään – Episodi.fi

Lähde: Movie Fone

Lisää luettavaa