Jennifer Aniston on kaikkea muuta kuin kiltti tyttö – katso kriitikoiden ylistämä elokuva nyt ilmaiseksi

IMDb-arvosana on 6,4.

21.5.2024 15:22

Kolmekymppinen Justine on ollut naimisissa seitsemän vuotta. Hän pitää miestään sikana, mutta on ollut kaikki nämä vuodet tälle kiltti ja uskollinen. Nyt hänelle kuitenkin riittää! Eikä aikaakaan, kun hän on seksisuhteessa nuoren työtoverinsa Holdenin kanssa.

Huuma johtaa kuitenkin ongelmiin. Justinen miehen ystävä saa selville suhteesta ja alkaa kiristyspuuhiin. Tämän jälkeen asiat vasta mutkistuvatkin.

Kiltti tyttö (The Good Girl, 2002) on musta draamakomedia, jonka pääosassa esiintyy roolisuorituksestaan ylistetty Jennifer Aniston. Hänen miestään näyttelee John C. Reilly, ja nuorta rakastajaa Jake Gyllenhaal.

Kahdeksan miljoonan dollarin budjetilla toteutettu Miguel Artetan ohjaama elokuva ei ollut elokuvateattereissa suuri menestys – sen maailmanlaajuinen tuotto oli 16,9 miljoonaa dollaria – mutta se sai kriitikoilta hyvin lämpimän vastaanoton. Tästä kertoo elokuvan Rotten Tomatoes -prosentti, joka on 82.

Elokuva noteerattiin paras elokuva, naispääosa (Aniston) ja miessivuosa (Reilly) Film Independent Spirit Awards -ehdokkuuksilla. Se voitti palkinnon parhaasta sovitetusta käsikirjoituksesta (Mike White).

Nyt voit katsoa elokuvan ilmaiseksi Rakuten TV:stä. Mainoksia sisältävään suoratoistoon on valittavissa suomitekstitys ääniraitavaihtoehtojen ollessa 5.1 ja 2.0.

Katso Kiltti tyttö täältä. Elokuvan ikärajan on K-16 ja pituutta sille kertyi Episodin katselussa 105 minuuttia; mainoksien määrä voi kuitenkin vaihdella katselukohtaisesti.

Elokuva on katsottavissa tällä hetkellä myös Viaplaysta.

Alla elokuvan traileri.

Lähde: Wikipedia

Lisää luettavaa