Katosiko Rebel Wilsonin syytöksiltä pohja? Videomateriaalia kuvauksista Sacha Baron Cohenin kanssa julki

Saa nähdä, alkaako osapuolet käydä pian oikeutta tästä.

30.3.2024 18:31

Daily Mail on saanut haltuunsa kännykällä kuvattua materiaalia reilut kaksi minuuttia Grimsby-komedian kuvauksista.

Rebel Wilson on syyttänyt elämäkerrassaan kollegaansa Sacha Baron Cohenia kusipääksi. Hänen mukaansa Cohen on pyytänyt Wilsonia useasti riisuutumaan, mutta ehkä suurin syytös oli se, että Cohen olisi pyytänyt Wilsonia työntämään sormen takapuoleensa.

”Cohen sanoi minulle, että kuvaamme ylimääräisen kohtauksen. Sitten hän veti housunsa alas ja sanoi, että haluaa minun tunkevan sormeni perseeseensä.” Wilson kertoi kieltäytyneensä.

”Tämän jälkeen minua pelotti. Halusin vain pois kuvauksista, joten tyydyin kompromissiin. Läiskäisin häntä pepulle ja improvisoin muutaman repliikin.”

Sacha Baron Cohen on kiistänyt väitteet ja kertonut, että on olemassa todisteita ja materiaalia, joka todistaa Wilsonin väitteet valheeksi.

Daily Mailin videolla nähdään videokuvaa tilanteesta. Niiden perusteella tapaus ei mennyt aivan kuvaillulla tavalla. Videolla kuullaan, kuinka näyttelijät keskustelevat kohtauksesta. Läsnä on myös ainakin ohjaaja ja kuvaaja. Wilson sanoo: ”Läpsäisen sinua [takapuolelle] ja menen vakoa myöten alas.”

Cohen vastaa tähän: ”Se on melkein kuin survoisit sormesi sisääni”, johon Wilson vastaa: ”Jep”.

Deadlinen mukaan Wilson kommentoi videota ärsyyntyneenä. Hän sanoo, että videoita on leikattu ja ne eivät ole kontekstissa. Hänen mukaansa niiden ulkopuolelle on jätetty Cohenin ehdotus työntää sormi sinne, minne aurinko ei paista. Julkaistujen pätkien perusteella molemmat käyttäytyvät tilanteessa ammattimaisesti, mutta eihän koskaan voi tietää mitä kuvien ulkopuolelle jää.

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia