Miksi Batman ja Teräsmies tappelevat keskenään? – Batman v Supermanin ensimmäinen juonikuvaus selventää asiaa

Yksi ensi vuoden odotetuimpia elokuvia on Batman v Superman: Dawn of Justice. Zack Snyderin ohjaamassa elokuvassa Batman ja Teräsmies ottavat yhteen. Internetissä on paljon keskusteltu, miksi nämä ikoniset supersankarit ovat toistensa kurkuissa kiinni. Vihanpitoa selventää hieman juuri julkaistu ensimmäinen juonikuvaus elokuvasta.

Juonikuvaus vapaasti suomennettuna: peläten mitä tapahtuu, kun jumalamainen supersankari saa toimia miten tahtoo, Gotham Cityn pelottava ja voimakas järjestyksenvalvoja ottaa yhteen Metropoliksen kunnioitetun nykypäivän pelastajan kanssa. Samaan aikaan maailma joutuu miettimään, minkälaisen sankarin se oikeastaan tarvitsee. Kun Batman ja Teräsmies tappelevat keskenään, uusi uhka ilmestyy, joka laittaa ihmiskunnan suurempaan vaaraan kuin koskaan aikaisemmin.

Vaikka juonikuvaus ei paljon vihanpidon syitä paljasta, kuitenkin se edes vähän valottaa syitä, miksi viittasankarit tappelevat keskenään. Oletettavasti jotain muutakin tarinassa tapahtuu, että konflikti sankarien välille syntyy. Täytyy vain toivoa, että elokuvan tarina antaa sankareiden keskinäiselle nahistelulle kunnolliset motivaatiot.

Elokuvassa näyttelevät Henry Cavill, Ben Affleck, Jesse Eisenberg, Amy Adams, Jeremy Irons, Holly Hunter, Gal Gadot, Laurence Fisburne, Diane Lane ja Jason Momoa.

Alla on elokuvan traileri.

YouTube video

Lähde: Comingsoon.Net
(Episodi/LV)

Aiheeseen liittyvät jutut