Näyttelijämestari muistelee, kuinka isoäiti puolusti hänen peniksensä kokoa: ”Se on kuin hotdog”

AOP

Tilanne vaatinut varmasti paljon pokkaa.

Daily Mail kertoo, että näyttelijä, ohjaaja sir Kenneth Branagh vieraili vastikään Graham Norton Show’ssa kertomassa uudesta elokuvastaan Belfastista.

Branagh muisteli, kuinka näytteli St Francis of Assisi -näytelmässä 1980-luvun alussa. Eräässä kohtauksessa hänen täytyi olla täysin alasti. Saliin oli sattunut joku ilkeämielinen katsoja, joka alkoi pilkata Branaghin peniksen kokoa. Samaa esitystä oli tullut katsomaan Branaghin isoäiti, joka istui ensimmäisellä rivillä.

”Kun joku huusi katsomon takarivistä, että hän on nähnyt enemmän lihaa likaisessa haarukassa, isoäitini nousi ylös, kääntyi ja sanoi hänelle: käytä teatterikiikareita, se on kuin hotdog. Hän oli aina suojelemassa minua”, Branagh muistelee hauskaa sattumusta.

Branagh on ollu viidesti Oscar-ehdokkaana ja joka kerta eri kategoriassa: ohjauksesta ja miespääosasta (Henrik V, 1989), lyhytelokuvasta (Swan Song, 1992), sovitetusta käsikirjoituksesta (Hamlet, 1996) ja miessivuosasta (My Week with Marilyn, 2011). Veikataan, että Branagh saa ehdokkuuksia myös tänä vuonna Belfastista.

Seuraavaksi Branagh tullaan näkemään ohjaamassaan ja tähdittämässään Hercule Poirot -seikkailussa Kuolema Niilillä.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut