Norjan natsizombit haisevat pahalle – Dead Snow 2 tekeillä!

23.8.2013 06:45

Ein! Zwei! Die! Uudestaan!

Ohjaaja Tommy Wirkola palaa Hannun ja Kertun harharetkiltään takaisin veripaltun sävyttämien lumisten maisemien pariin hupaisan Dead Snow -kauhukomedian (2009) tekeillä olevassa jatko-osassa Dead Snow: Red Vs. Dead.

Ensimmäisessä elokuvassa norjalaisen vuoristomökin vieraita tervehtinyt natsizombien armeija saa jatko-osassa vastaansa zombien teilaukseen erikoistuneen amerikkalaisryhmän. Näyttelijärintamalla zombiarmeijan oletettavaa lounaslistaa täydentävät uudet nimet Ingrid Haas (Scott Pilgrim vastaan maailma), Martin Starr (Paksuna) ja tuntemattomampi Jocelyn DeBoer (Stuck Like Chuck).

Vanhasta komppaniasta mukana ovat ainakin ennen Dead Snow’n lopputekstejä toisensa noteeranneet Vegar Hoel ja Ørjan Gamst.

Dead Snow: Red Vs. Dead kuvataan suurempia markkinoita varten sekä norjaksi että englanniksi. Valmistumisajankohdasta ei ole tietoa, mutta alta löytyvä kuvauspaikkavierailu näyttää, että jatkoa on kuvattu jo kesäkuussa. Videolta selviää myös, miltä zombimaski haisee. (Vinkki: ei hyvälle.)

Lähde: Empire

(Episodi/JSV)

Lisää luettavaa