Nyt katsottavissa: Uusi realitysarja kertoo kotimaisesta musiikkibisneksestä

Unelmia ja studiohommia vie katsojat musiikkibisneksen ytimeen

Unelmia ja studiohommia on uusi 10-osainen realitysarja, joka kertoo kotimaisen levy-yhtiön arjesta mullistuneessa musiikkimaailmassa. Laulaja Arttu Wiskarin ja hänen ystäviensä perustama Mökkitie Records on levy-yhtiö, joka etsii jatkuvasti uusia artisteja jalostaakseen heistä kiintotähtiä Suomen musiikkitaivaalle.

Aikanaan kaikki suuret levy-yhtiöt antoivat kieltävän vastauksen Artun ja kavereiden lähestyessä niitä ensimmäisellä Mökkitie-biisin demollaan. Ystäväporukka ei antanut periksi ja julkaisi itse biisin. Ensimmäisten radiosoittojen jälkeen työt rautakaupassa jäivät ja Mökkitie Recordsin alkutahdit oli soitettu.

Sarjassa päästään seuraamaan maailmaa, jossa radiohitit syntyvät. Mitä uuden artistin löytäminen vaatii ja miten kerran saavutettu yleisösuosio saadaan säilymään? Ohjelmassa kurkistetaan myös musiikkibisneksen varjopuoliin, kun Arttu Wiskarin uutta albumia yritetään parsia kasaan. Edellisestä julkaisusta on jo yli vuosi, keikkakiertue pyörii, mutta uusia hittejä ei saada tehtyä. Iskeekö epätoivo ja hiljeneekö suosittu artisti radiossa lopullisesti?

Unelmia ja studiohommia –sarjaa esitetään Yle TV2-kanavalla 12. helmikuuta alkaen tiistaisin klo 21.

Koko sarja on katsottavissa Yle Areenassa 12.2.