Nyt menee jo naurettavaksi – Uusi Frasier menossa päin karikkoa!

Frasierin uudelleenlämmittelyyn ollaan tuomassa kahden päähenkilön poikaa, jotka eivät ole koko sarjassa.

29.1.2023 16:33

Frasier (1993–2004) oli parhaina päivinään sit com -sarjojen kärkikaartia.

Nyt sarjaa ollaan herättelemässä henkiin ilman kahta keskeistä hahmoa: Nilesia (David Hyde Pierce) ja Daphnea (Jane Leeves).

Kun Martin Cranea esittänyt John Mahoneykin menehtyi 2018, ei alkuperäisistä päänäyttelijöistä ole jäljellä muita kuin Kelsey Grammer.

Uuteen sarjaan ollaan nyt tuomassa Nilesin ja Daphnen poikaa David Cranea. Ratkaisu tuntuu oudolta, sillä jo pelkkä hahmon läsnäolo tulee muistuttamaan katsojia kahden avainhahmon poissaolosta.

Vaikka sarjaan on Grammerin lisäksi kiinnitetty kivenkovan tv-uran tehnyt Nicholas Lyndhurst, ei uudelleenlämmittely vakuuta ollenkaan.

1990-luvulla Frasierin menestyksen salaisuus oli omalaatuinen huumori, joka syntyi päähenkilöiden erilaisten persoonien yhteisvaikutuksesta. Sama menestysresepti ei ole toistettavissa, jos pakkaa sekoitetaan liikaa.

Asian voisi muotoilla näin: vedonlyöntitoimistot eivät tarjoaisi uuden sarjan onnistumiselle kovin suotuisia todennäköisyyskertoimia.

Uusi Frasier on tarkoitus julkaista Paramount plussalla loppuvuodesta. Siitä, onko sarja tulossa esimerkiksi SkyShowtimelle ja suomalaisten nähtäväksi, ei ole vielä tietoa.

Alkuperäisen Frasierin voit katsastaa vaikkapa Ruudusta.

Lähde: Screenrant.

Lisää luettavaa