Nyt Netflixissä: Älytön toimintaleffa viihdyttää! ”Aivot narikkaan ja nauttimaan”

Elokuvan Rotten Tomatoes -prosentti on 68.

25.5.2024 11:00

Netflixin valikoimaan on lisätty Ambulance (2022).

Michael Bayn ohjaama toimintaelokuva perustuu tanskalaiseen elokuvaan Ambulancen (2005). Veteraani Will yrittää epätoivoisesti löytää rahat vaimonsa sairaalakuluihin. Hän päätyy pyytämään apua ainoalta ihmiseltä, jonka puoleen hänen ei todellakaan pitäisi kääntyä: adoptioveljeltään Dannylta. Danny on ammattirikollinen, ja hän tarjoaa Willille mahdollisuutta päästä osingoille Los Angelesin historian suurimpaan pankkiryöstöön, josta on tilaisuus netota miljoonia dollareita. Koska panoksena on hänen vaimonsa henki, Willillä ei ole vaihtoehtoja.

Pako pankista menee totaalisesti pieleen. Epätoivoiset veljekset päätyvät kaappaamaan ambulanssin, jolla on kyydissään haavoittunut poliisi ja ensihoitaja Cam Thompson. Alkaa takaa-ajo, josta Willin ja Dannyn on selviydyttävä ja pidettävä panttivankinsa elossa.

Pääosissa nähdään Jake Gyllenhaal, Yahya Abdul-Mateen II ja Eiza González.

Elokuvan Rotten Tomatoes -prosentti on 68. Episodin arviossa Ambulance sai kolme tähteä.

Ambulance on sitä parempaa Baytä. Se on yllättävän hauska, pöhköllä tavalla viihdyttävä ja aivan mielettömän typerä. Gyllenhaal on myös juuri sopivan hullu tällaiseen rooliin. Reippaan parituntisen istuu mieluusti teatterin penkillä hihittelemässä rainan kaikille älyttömyyksille. Näin paska vuosi kaipaa juuri tällaista hölmöläisviihdettä. Aivot narikkaan ja nauttimaan”, kirjoitettiin arviossa.

Katso traileri alta.

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia