Nyt Netflixissä: Loistava kauhuleffa! ”Aidon pelottava ja jännittävä, myös yllättävän hauska”

Elokuvan Rotten Tomatoes -prosentti on 98.

16.6.2024 10:00

Get Out (2017) on lisätty Netflixin valikoimaan.

Kauhuelokuva on Jordan Peelen esikoisohjaus, ja hän vastaa myös leffan käsikirjoituksesta. Peele voitti elokuvasta parhaan alkuperäiskäsikirjoituksen Oscar-palkinnon.

Get Outissa afroamerikkalaisen nuorukaisen vierailu valkoihoisen tyttöystävänsä vanhempien luona saa pahaenteisen käänteen. Chrisin ja Rosen suhde on edennyt siihen pisteeseen, että on aika tavata puolison perhe. Niinpä nuoripari lähtee viikonloppulomalle Rosen vanhempien Missyn ja Deanin luokse.

Aluksi Chris tulkitsee Rosen perheen yltiöystävällisen käytöksen johtuvan siitä, että he yrittävät hermostuneesti hyväksyä tyttärensä suhteen erirotuiseen mieheen. Viikonlopun edetessä sarja toinen toistaan häiritsevämpiä paljastuksia kuitenkin johdattaa hänet käsittämättömän totuuden äärelle.

Pääosissa nähdään Daniel Kaluuya, Allison Williams, Lil Rel Howery, LaKeith Stanfield, Bradley Whitford, Caleb Landry Jones, Stephen Root ja Catherine Keener.

Get Out sai kriitikoilta innostuneen vastaanoton: elokuvan Rotten Tomatoes -prosentti on 98. Episodin arviossa Get Out sai neljä tähteä.

Get Out on rohkea veto esikoisohjaajalta, sillä se on paitsi aidon pelottava ja jännittävä, myös yllättävän hauska. Vitsiä heitetään, ja naurettavia ja kiusallisia tilanteita syntyy yksi toisensa perään”, kirjoitettiin arviossa.

Katso traileri alta.

Lisää luettavaa