Nyt Netflixissä: Vuoden 2018 rikoskomedian kuvauksissa oli pelko takaraivossa – pelättiin oikeita ryöstäjiä

IMDb-arvosana on 6,3.

11.4.2024 20:41

Illan tv-tarjonnassa on komiikkaakin tarjoava elokuva Ocean’s 8 (2018). Elokuva kuuluu Ocean’s-elokuvasarjaan. Se ei kuitenkaan ihan yllä sarjan parhaiden leffojen tasolle. Metacritic-pistemäärä on 61 sadasta, ja käyttäjäpistemäärä 5,3 kymmenestä.

Ryöstöleffassa seurataan Danny Oceanin siskon Debbie Oceanin johtamaa naisryhmää, joka suunnittelee hienostuneen ryöstön vuosittaisessa Met-gaalassa Metropolitan Museum of Artissa New Yorkissa. Kohteena on erittäin kalliit timantit, sillä niiden arvo on peräti 150 miljoonaa dollaria.

Ocean’s 8

Ohjaajana toimii Gary Ross. Näyttelijöinä Sandra Bullock, Anne Hathaway, Cate Blanchett, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Rihanna, Helena Bonham Carter, Awkwafina, James Corden sekä Richard Armitage.

Tuottajat pelkäsivät, että kuvauksiin tehtäisiin oikea ryöstö. Pelko johtui siitä, että elokuvassa nähtävät timantit ovat aitoja. Cartierilla oli kuvauspaikalla koju, josta tähtikaartille jaettiin miljoonien arvoisia koruja. Tekijät halusivatkin pitää erittäin matalaa profiilia timanteista.

Elokuva on myös Viaplayssa. Alla traileri.

Lue myös: Nyt se vuoden odotetuin scifisarja alkaa! Pelaajat lienevät kauhusta jäykkänä – Episodi.fi

Lähde: Page Six

Lisää luettavaa