Nyt Viaplayssa: Margot Robbie sekosi kuvauksissa täysin – kuvaukset piti lopettaa, raivosi ja löi kollegaa

IMDb-arvosana on 7,5.

Elisa Viihde Viaplayssa on nyt katsottavana elokuva I, Tonya (2017).

Leffa kertoo amerikkalaisesta taitoluistelijasta Tonya Hardingista sekä yhdestä suurimmista skandaaleista urheilun historiassa. Vaikka Harding oli ensimmäinen amerikkalainen nainen, joka suoritti kisoissa kolmoisakselin, hänet muistetaan kuitenkin paremmin surullisenkuuluisasta, huonosti suunnitellusta ja vielä huonommin toteutetusta hyökkäyksestä kanssakilpailijaansa, Nancy Kerrigania, kohtaan.

Margot Robbie taisi mennä liika syvälle Hardingin rooliinsa elokuvassa. Robbien mukaan todellinen elämä ja rooli hämärtyivät. Tähti luuli välillä olevansa roolihahmonsa ja unohti kamerat kokonaan. Hän muun muassa löi miestään esittävää näyttelijää, koska luuli näytellyn riidan olevan aito.

– Menetin järkeni. Luulin aidosti, että emme olleet kuvauksissa vaan olimme näitä ihmisiä (roolihahmoja). Juoksimme kadulla huutaen toisillemme, ja luulin että kamerat jahtaavat minua. Luulen, että huusin jotain tarpeesta mennä sairaalaan, koska käteni oli murtunut, Robbie sanoi.

– Käsi ei ollut murtunut, mutta olin niin hetken huumassa. Sebastian kysyi: ”Margot, minne olet menossa?” Hän tuli hakemaan minua, koska olin edelleen hätääntyneenä kuvausalueen ulkopuolella. Sitten löin häntä päähän, Robbie kertoi.

Robbie väitti menettäneensä todellisuudentajunsa muutaman kerran kuvausten aikana. Hän ei ollut varma mistä se johtui, mutta epäili väsymystä. Kuvausryhmä lopetti kuvaamisen, koska he olivat niin hämillään Robbien käytöksestä. Alla traileri.

YouTube video

Lähde: Lad Bible

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut