Örkit ja ihmiset sodassa – Warcraftin uusi traileri näyttää lupaavammalta kuin edellinen

Pelileffa Warcraft: The Beginningin trailerit eivät ole vielä oikein vakuuttaneet. Tämä tuorein kansainvälinen traileri esittelee onneksi jo hieman tarinallisempia elementtejä, jotka vihjailevat, että leffa saattaisi tarjota muutakin kuin aivotonta mättöä.

Duncan Jonesin (edesmenneen David Bowien poika) edelliset elokuvat Moon ja Source Code ovat erittäin oivallisia scifi-tarinoita, joten onkin mielenkiintoista nähdä kuinka Jones hallitsee fantasian, etenkin kun lähdemateriaali on vuosikausia vanhaa, kymmenille miljoonille pelifaneille tuttua tavaraa.

Azerothin mantereelle saapuu valloittajia. Suuria ja mahtavia örkkejä, jotka pakenevat kuolevasta kotimaailmastaan. Örkit etsivät jalansijaa ja uutta kotipaikkaa Azerothista, mutta ihmisrotu ei tulokkaita hyvällä katsele. Alkaa eeppinen sota kahden rodun välillä.

Elokuvassa nähdään muun muassa Toby Kebbell, Dominic Cooper, Travis Fimmel, Robert Kazinsky, Ruth Negga, Paula Patton ja Ben Foster.

Ensi-illassa 10. kesäkuuta.

Katso traileri alta. PÄIVITYS: NBC on jostain syystä poistanut trailerin Youtubesta. Toivottavasti se ilmaantuu taas pian linjoille. PÄIVITYS 2: Traileri löytyi taas.

YouTube video

Lähde: Empire

(Episodi/NI)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut