Oscar-palkittu huippuohjaaja palaa eläkkeeltä! Uusi projekti tekeillä

Eläkkeelle kolme vuotta sitten jäänyt, mutta sen jälkeen television puolella entistä kiireisempänä ollut Steven Soderbergh saattaa sittenkin palata pitkien elokuvien pariin, kertoo The Hollywood Reporter.

THR:n lähteiden mukaan Soderbergh kehittelee parhaillaan uutta pitkää elokuvaa, joka kiertää jo eri studioiden pöytiä. Channing Tatumin tähdittämän projektin sanotaan olevan Ocean’s 11 -tyylinen rikoselokuva, mutta nokkelien tyyliniekkojen sijaan pääosassa olisivat ns. hillbillyt eli jenkkiläiset juntit. Juonen sanotaan liittyvän NASCAR-kisoissa järjestettävään ryöstöön.

Matt Damonin ja Michael Shannonin nimet ovat myös yhdistetty oletettavasti ison tähtikaartin saavaan elokuvaan, mutta Soderbergh itse ehti jo kieltää Damonin osallistumisen, eikä Shannonin nimikään vaikuta tällä hetkellä olevan muuta kuin huhupuhetta.

Soderberghin viimeisin teatterilevitystä varten tehty pitkä elokuva on vuoden 2013 Side Effects. Tämän jälkeen ohjaaja ilmoitti siirtyvänsä eläkkeelle, koska elokuvien tekeminen ”ei ollut enää hauskaa.”

”Eläkkeellään” Soderbergh on kuitenkin ohjannut HBO:n Behind the Candelabra -elokuvan ja kokonaiset kaksi kautta Cinemaxin kehuttua The Knick -sarjaa. Soderbergh myös kuvasi ja leikkasi – pseudonyymiä käyttäen – viime vuonna ensi-iltaan tulleen Magic Mike XXL -elokuvan.

(Episodi/ML)

 

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut