Oscareissa sivuutettu Boyhood saattaa saada jatko-osan, sanoo ohjaaja

Jeff Goldsmithin Q&A-podcastissa vieraillut Richard Linklater puhui monen muun asian lisäksi mahdollisesta jatko-osasta 12 vuotta tehdylle Boyhood-elokuvalle.

Linklater sanoo haastattelussa, että Boyhoodin valmistuttua ja sen saatua ensi-iltansa, ei olisi tullu kysymykseenkään tehdä elokuvalle jatko-osaa.

”Minulla ei ollut mitään ideaa toiseen tarinaan. Ei ollut mitään sanottavaa. Se ei ollut käynyt mielessänikään”, ohjaaja kertoo.

”Mutta en tiedä, johtuuko se siitä, että tunnen tämän olevan ohi vai siitä, että samaa kysymystä on kysytty useasti viimeisen vuoden ajan, mutta olen viime aikoina herännyt aamuisin ja ajatellut, että ”kaksikymppisethän ovat varsin muovaavia vuosia, tiedäthän?””, Linklater jatkaa. ”Silloin sinusta tulee se ihminen, joka sinusta on tulossa. On yksi asia kasvaa ja mennä collegeen, mutta on toinen asia… Joten myönnän, että ajatukseni harhailevat sitä kohti.”

Ohjaaja sanoo kuitenkin, että mahdollinen jatko-osa ei luultavasti jatkaisi Boyhoodin kunnianhimoista 12 vuoden tekotapaa.

”12 vuoden rakanne tuli koulurakenteesta. Sen (jatko-osan) ei tarvitsisi kaksitoista vuotta… Ei sitä tiedä.”

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut