Ranskalainen sivusto varoittaa suomalaisesta komediahitistä: ”Tämän jälkeen haudot luultavasti itsemurhaa”

14.4.2016 07:30

Spoilaaminen ei ole kivaa! Siitä huolimatta ranskalaisen Buddyweb-yhtiön tekemä Spoil Me -niminen sivusto on aika näppärä keksintö. Sieltä voi etsiä spoilereita omalla vastuulla.

Jos haluat tietää juonipaljastuksia esimerkiksi Star Wars: The Force Awakens -elokuvasta tai et jaksa katsoa kaksi ja puoli tuntia kestävää Batman v Superman -leffaa alusta loppuun, niin Spoil Me osoittautuu hauskaksi tietolähteeksi.

Hakukenttään tarvitsee vain syöttää leffan nimi ja katsoa löytyykö siitä juonipaljastuksia. Ja löytyyhän niitä. Saitti kertoo juonipaljastuksia suomalaisistakin elokuvista. Esimerkiksi Luokkakokouksesta sanotaan näin: ”Seksistinen pierukikkelihuumorileffa. Tämän jälkeen haudot luultavasti itsemurhaa”. Siis ihan selvällä suomella, eli kyseessä on mitä todennäköisimmin suomalaisen leffaharrastajan lisäämä kuvaus.

 

2016-04-13-luokkakokousKuten tuostakin määritelmästä ilmenee, niin spoileri-sanaa käytetään saitilla hyvinkin laveasti, mikä johtuu varmaankin myös siitä, että kuka tahansa voi lisätä spoilereita helposti sivuston tietokantaan. Käy kokeilemassa täältä.
 
Kuva elokuvasta Epäillyt, jonka yllättävää loppuratkaisua emme tässä paljasta.

(Episodi/JH)

Lisää luettavaa