Rebecca Ferguson sai soittoryöpyn näyttelijäkollegoiltaan – ”Ymmärrätkö, mitä olet tehnyt?”

Tästä syntyi iso soppa.

13.4.2024 15:30

Kerroimme aiemmin näyttelijä Rebecca Fergusonin kokemuksesta jossakin aiemmassa elokuvatuotannossa. Hän kertoi murtuneensa kanssanäyttelijänsä huudon ja kritiikin vuoksi.

Fergusonilla oli kuvausten aikana tunne, ettei kukaan ollut hänen puolellaan. Hän myös sanoi kyseistä näyttelijää pidetyn ”ykkösenä”, ja Ferguson sanoi koko kokemuksen ”murtaneen” hänet.

Ferguson ei paljastanut, kuka oli kyseessä, mutta sen jälkeen asialla on spekuloitu, ja tiettävästi tämä on aiheuttanut närää useissa Fergusonin aiemmissa työtovereissa. Hän on saanutkin soittoryöpyn entisiltä näyttelijäkollegoiltaan.

– En odottanut sitä, Ferguson kertoi The Jess Cagle Show -radio-ohjelmassa

– Sain soittoja mahtavilta kanssanäyttelijöiltä, joiden kanssa olin työskennellyt.

Mission: Impossible – Rogue Nation (2015).

– Ymmärrätkö, mitä olet tehnyt? Ferguson kertoi The Jess Cagle Show -radio-ohjelmassa näyttelijöiden kysyneen häneltä puhelimessa.

– Hyvä jumala, en tarkoittanut sitä niin, Ferguson kertoi vastanneensa näyttelijöille.

Ferguson katsoo olevansa nykyisin avoimempi haastatteluissa, eikä hän ota asiaa raskaasti.

– Tarkoitan, se ei ole totta puhuen minun vastuullani, en oikeastaan välitä.

– Olet mahtava, mutta minun tarinani on minun tarinani, ja jos olet hyvä ihminen, sinun ei tarvitse olla huolissasi, Ferguson kertoi niin ikään sanoneensa soittaneille näyttelijöille.

Hän myönsi myös tavallaan nauttineensa haastattelunsa aiheuttamasta laajalle levinneestä reaktiosta.

Ferguson on noussut hiljalleen isommaksi tähdeksi. Siinä on avittanut roolit ainakin elokuvissa Dyyni (2019), Dyyni: Osa kaksi (2024), Rogue Nation (2015), Fallout (2018) ja Dead Reckoning Part One (2023). Lisäksi hänellä on päärooli Apple TV Plussan scifisarjassa Siilo. Alla Siilon traileri.

Lue myös: John Cena valotti Dwayne Johnsonin ja Vin Dieselin tulehtuneita välejä – ”Siitä on varmasti huhuja” – Episodi.fi

Lähde: The Wrap

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia