Scream-tähti Neve Campbell elokuvan kuvauksissa: ”Karhu hyökkäsi kimppuuni ja raahasi metsään”

Hurja tarina!

Scream-leffojen tähti Neve Campbell oli vieraana The Kelly Clarkson Show’ssa, jossa näyttelijätär paljasti karmaisevasta kuvauskokemuksestaan 17-vuotiaana.

– Esitin hahmoa, joka pystyy kommunikoimaan eläinten kanssa, ja eräässä kohtauksessa karhun piti jahdata minua, Campbell kertoo.

– He toivat karhun kuvauksiin ja antoivat ison kokispullon minulle, jotta voin syöttää sen. Sen jälkeen minun piti kastella käteni hunajaan ja juosta karkuun: ”Kun pääset puun luokse, mene sen taakse piiloon ja ojenna kätesi esiin, jotta karhu voi syödä hunajan”.

Kelly Clarkson kuuntelee tässä vaiheessa kauhulla tarinaa.

– Upotin käteni hunajaan, juoksin karkuun, käännyin ympäri ja ojensin käteni esiin. Karhu ei kuitenkaan ollut edes aikeissa hidastaa, eikä se ollut todellakaan käteni perässä. Se nappasi jalastani kiinni ja ryhtyi raahaamaan minua metsään.

Campbellin äiti oli mukana kuvauksissa ja näyttelijätär kuuli kuinka hän huusi jossain takana kauhuissaan.

– Koko kuvaustiimi oli jähmettynyt paikoilleen. Ihmiset eivät uskoneet mitä oli juuri tapahtumassa. Pystyin vain toistamaan, että se puree minua.

Karhunhoitaja ryhtyi heittämään karhua kivillä, jotta se saataisiin Campbellista irti. Lopulta näyttelijätär pääsi kompuroimaan tilanteesta pois.

Tämän jälkeen Campbellia pyydettiin tekemään temppu uudelleen, koska nyt vasta harjoiteltiin.

Katso alta haastattelu.

YouTube video

Lähde: Hello Magazine

Aiheeseen liittyvät jutut