Simon Peggiltä pelottavia uutisia Star Trekin jatkosta

Star Trek 3:lla on ollut omat ongelmansa, eikä sitä ole edes aloitettu kuvaamaan vielä. Paramount Pictures antoi monoa käsikirjoittaja-ohjaaja Roberto Orcille, jonka seurauksena Star Trek Beyondin käsikirjoitusvastuu siirrettiin Shaun of the Deadistäkin tutulle Star Trek -näyttelijä Simon Peggille.

Nyt on uutisoitu, että tulevasta Star Trekistä olisi tulossa vähemmän trekkimäinen, sillä aiemmat osat olivat liiaksi hardcore-faneille suunnattu.

”Heillä oli jo käsikirjoitus uutta Star Trekiä varten, mutta se ei oikein toiminut. Luulen, että studio oli huolissaan siitä, että leffa on hieman liian trekkimäinen”, Pegg paljastaa Radio Timesin haastattelussaan.

Star Trek 3:n piti olla Orcin ohjausdebyytti, mutta kun Paramountilla huomattiin kuinka suosituksi Marvelin Guardians of the Galaxy nousi, studiopomot päättivät muokata Star Trekiä tuottavampaan suuntaan. Pegg vertaakin Star Trekiä Marvelin toiseen suosittuun leffaan: ”Avengers tuotti 1,5 miljardia dollaria ja hyvä jos Trek tienasi kolmanneksen siitä. Ja sitten studio ihmettelee miksi siinä kävi näin.”

Nyt Pegg ja Paramount yrittävät viedä Star Trekiä hieman toisenlaiseen suuntaan. Pois klassisesta Star Trekistä ja kohti ”lauantai-illan viihdettä, aivan kuten Avengers”, kuten Pegg itse kertoo.

”Tehdään länkkäri, trilleri tai ryöstöleffa ja tiputetaan Star Trekin hahmot sen keskelle, silloin katsojienkin on helpompi lähestyä sitä.”

Jos kaksi aiempaa Star Trekiä saivat huonon vastaanoton kovimmilta faneilta, niin voi vain kuvitella mitä nämä samaiset fanit sanovat Paramountin uudesta linjauksesta. Yksi suurimpia itkunaiheita on ollut se, että uudet leffat eivät ole tuntuneet tarpeeksi trekiltä, ne ovat olleet liian toimintapainotteisia ja keskittyneet lähinnä näyttäviin erikoisefekteihinsä.

Toivottavasti Simon Pegg ja Doug Jung saavat tähän sekasotkuun jotain järkeä, tai Star Trekin uusi tuleminen jää harmillisen lyhyeksi.

Lähde: Cinema Blend

(Episodi/NI)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut