Tältä Emilia Clarke näyttää House of the Dragonissa – näyte julki

Vanha ja uusi maailma kohtaavat.

21.9.2022 07:15

YouTube-kanava Stryder HD keksi hauskan idean ja luovutti sen kaiken kansan ihmeteltäväksi. Hän vaihtoi syväväärennösteknologialla (deepfake) näyttelijä Milly Alcockin kasvot Emilia Clarken kasvoihin.

Clarkella oli tunnetusti rooli Game of Thronesissa, jossa hän näytteli Daenerys Targaryenia. Alcock puolestaan näyttelee House of the Dragonissa Rhaenyra Targaryenia.

YouTube-kanava julkaisi kaksi videota, joissa molemmissa Alcockin kasvot on vaihdettu Clarken kasvoihin. Jälkimmäisessä jälki on huomaamattomampaa.

House of the Dragon sijoittuu aikaan noin 200 vuotta ennen Game of Thronesin tapahtumia. Targaryenit ovat vielä House of the Dragonissa elinvoimainen siniveristen porukka, joiden pääjehu Viserys hallitsee kuninkaana. Game of Thronesissa puolestaan Targaryeneiden parhaat päivät ovat ohi, ja Clarken Daenerys on viimeisiä elossa olevia suvun jäseniä.

House of the Dragon -sarjaa julkaistaan ensimmäisenä tuotantokautena kymmenen jaksoa. Fantasiamaailman sukujen loputtomia juonitteluita voi seurata HBO Maxilta. Alla videot, joista alempi on selvästi vakuuttavampi.

Lue myös: House of the Dragonin kaksi päänäyttelijää vaihtoon – näin samannäköisiltä uudet tähdet näyttävät sarjassa – Episodi.fi

Lähde: Cnet

Lisää luettavaa