Tänään tv:ssä: Eddie Murphyn paluu suosikkirooliin oli karvas pettymys – Jatkoa tulossa pian Netflixiin

IMDb-arvosana 5,5.

23.5.2024 05:00

Tänään nähdään televisiossa vuonna 1994 valmistunut Beverly Hills kyttä III.

Toimintakomediaelokuvien sarjan kolmannessa osassa Axel Foleyn (Eddie Murphy) esimies saa kuulan kalloonsa. Jäljet johtavat nopealiikkeisen sankaripoliisin Kalifornian Wonderworld-huvipuistoon.

Foley tapaa myös vanhan poliisiystävänsä Billy Rosewoodin (Judge Reinhold), jonka vastuulle jää jälleen Axelin pitäminen edes jollain lailla aisoissa.

Elokuvan on käsikirjoittanut Steven E. de Souza (48 tuntia, Die Hard 1 & 2) ja ohjannut John Landis (Blues Brothers, Vaihtokaupat).

Elokuvasarjan kolmas osa ei ollut aiempien osien veroinen menestys, ja se sai heikot arviot. Rotten Tomatoes -sivuston keräämistä kritiikeistä vain 11 prosenttia on positiivisia.

”Näyttää siltä että Axel Foleyn on aika ripustaa urheilupusakkansa naulaan ja luovuttaa aseensa ja virkamerkkinsä”, kirjoiti Tulsa World -lehden Dennis King.

Näin ei kuitenkaan käynyt, sillä pitkän tauon jälkeen elokuvasarjan neljäs osa on tulossa tänä vuonna, ja Eddie Murphy palaa rooliin vielä ainakin kerran. Beverly Hills Cop 4 saa ensi-iltansa heinäkuussa Netflixissä.

Beverly Hills kyttä III nähtiin jo MTV3-kanavalla lauantaina. Uusinta tänään Subilla klo 23.25. Koko elokuvasarja löytyy myös Netflixistä. Katso traileri alta.

Lisää luettavaa