Tänään tv:ssä: Komediahitin jatko-osa seuraa menestyskaavaa tarkasti

Kauhea kankkunen II (12). (The Hangover Part II, Yhdysvallat 2011) Kaksi vuotta legendaaristen Las Vegas -polttareiden jälkeen on "susilauman" seuraavan jäsenen vuoro mennä naimisiin. Stu aikoo välttää polttarikatastrofin ja selviytyä pelkällä polttaribrunssilla, mutta toisin käy. Kauhea kankkunen -elokuvasta tuttu porukka lentää Thaimaahan Stun häihin. Illalla pojat päättävät ottaa vain yhdet oluet rannalla nuotion ääressä, mutta heräävät rähjäisestä luukusta keskeltä Bangkokia. Mitä ihmettä on tapahtunut? 97 min. Ohjaus: Todd Phillips. Pääosissa Bradley Cooper, Zach Galifianakis ja Ed Helms. Medium shot of Bradley Cooper as Phil standing in elevator with Ken Jeong as Mr. Chow, Ed Helms as Stu and Zach Galifianakis as Alan.

Bangkok jää tuhon alle, kun kauhean kankkusen hankkineet jätkät ottavat vähän miestä väkevämpää. Kauhea kankkunen -komediahittiä (2009) seurannut Kauhea kankkunen 2 (2011) nähdään tänään televisiossa.

Elokuvassa ykkösestä tutut hemmot luulevat, että tällä kertaa yhteisreissu sujuisi varovaisemmin, mutta pieleenhän se taas menee. Ja rajusti. On tatuointia, karvaleikkuuta, apina ja melkoinen määrä muita johtolankoja, jotka opastavat menneen bileyön tapahtumiin. Kakkonen seuraa ykkösen menestyskaavaa liki yksi yhteen käänteidensä ja hahmojensa osalta.

Sekoilutrilogian kolmas osa ilmestyi vuonna 2013. Lisää jatko-osia ei ainakaan toistaiseksi ole luvassa.

Kauhea kankkunen 2 esitetään Subilla maanantaina 14.03.2016 klo 21.00.

(Episodi/JSV/JH)

Aiheeseen liittyvät elokuvat