Tänään tv:ssä: Määrä korvaa laadun yhden tähden kotimaisessa komediassa, joka on pelkkää sekoilua ja kohellusta

IMDb-arvosana 4,0.

4.12.2022 08:00

Sami Hedberg jakaa sekä koomikkona että näyttelijänä mielipiteet vahvemmin kuin suurin osa suomalaisista moniosaavista kansansuosikeista.

Vuonna 2020 valmistunut Se mieletön remppa yritti rakentaa uutta ilmiötä Luokkakokous-elokuvien perään ja tarjoaa Hedbergille peräti seitsemän eri roolia, jossa Sami voi kokeilla kaikkea lastenkirjoja raapustavasta vässykästä rasistisiin stereotypioihin ja alfapanomiehiin.

Laatu olisi voinut kuitenkin tulla ennen määrää, sillä hahmoista yksikään ei ole hauska. Ainoastaan perus-Jalmarista olisi voinut saada ihan kelvollisen sivuhahmon kotimaiseen pienemmän budjetin televisiosarjaan.

Taneli Mustosen ohjaama elokuva yrittää muillakin osa-alueilla aivan liikaa, minkä huomaa esimerkiksi älyttömistä visuaalisista kikoista tällaisessa kontekstissa.

Muista näyttelijöistä Kiti Kokkonen yrittää pysyä kaikessa sekoilussa mukana mukavan sympaattisena, mutta ilman muutamia ihan hauskoja sivurooleja ei tässä kohelluksessa naurata kukaan.

Episodin ensi-ilta-arviossa elokuvalle heltisi yksi tähti.

Se mieletön remppa esitetään MTV3-kanavalla sunnuntaina 04.12.2022 klo 19.30. Elokuvan voi katsoa myös suoratoistona C Moresta. Alla traileri.

Lisää luettavaa