Tänään tv:ssä: ”Naurattaa toisellakin katsomiskerralla!” – Tämä on ehkä vuosituhannen hauskin elokuva

IMDb-arvosana 7,7.

Kankkunen, krapula, kanuuna, krabbis, kohmelo, dagen efter jne.

Rakkaalla lapsella on monta nimeä, mutta kaikki ne liittyvät ylettömään alkoholin käyttöön.

Tänään esitetään televisiossa menestyskomedia Kauhea kankkunen vuodelta 2009.

Todd Phillipsin hillittömän hauska elokuva sai parikin jatko-osaa, mutta ne eivät ole yhtä hyviä kuin jo klassikoksi muodostunut ykkösosa.

Phillips kääntää kuluneen kuvion ylösalaisin ja kertoo kaverusten kommellukset pääosin takautumina, muistikuvia krapulassa kaivaen.

Las Vegasiin lähtevästä polttariporukasta kertova uskomaton komediaseikkailu on yksi 2000-luvun hauskimpia elokuvia – ellei jopa tämän vuosituhannen hauskin.

Tarkista asia itse televisiosta, ellet ole jo nähnyt. Ja vaikka olisitkin, niin elokuva naurattaa varmasti toisellakin kerralla.

Pääosia esittävät Bradley Cooper, Ed Helms ja Zach Galifiniakis.

Porukan sydän on Zach Galifianakisin näyttelemä Alan – karhumaisen kaverin sydän on paikallaan, vaikka hyvät tarkoitusperät sysäävätkin liikkeelle koko painajaisen.

Jon Lucas ja Scott Moore satsaavat käsikirjoituksessaan kontrasteihin. Kankkusessa nauretaan paitsi nelikon toilailulle, myös absurdeille tilanteille.

Uima-altaaseen kuseminen, hampaan irti kiskominen ja pikavihkiminen saavat rinnalleen kanan hotellihuoneessa, tiikeriään peräävän Mike Tysonin ja roisin The Dan Bandin, joka tykittää hääväelle sensuroimattoman version räptähti 50 Centin suorasukaisesta Candy Shop -hitistä.

Kauhea kankkunen esitetään nyt Subilla kahteen otteeseen:

  • To 19.05.2022 klo 21.00
  • La 21.05.2022 klo 22.55

Katso alta maistiaisiksi hupaisa kohtaus, jossa kokeillaan tyrmäysasetta.

YouTube video

Aiheeseen liittyvät elokuvat