Teaseri: Tältä näyttää 70’s Show’n spin-off That 90’s Show

Vanhan suosikkisarjan hahmot palaavat.

30.11.2022 13:29

1990-luvun lopusta vuoteen 2006 jatkuneen komediasarja 70’s Show’n spin-off That 90’s Show on käynnistymässä ensi vuoden alusta Netflixillä. Uutuuden teaseri antaa ymmärtää, että moni alkuperäisestä sarjasta tuttu asia on ennallaan, vaikka sarjassa seurataankin nyt Eric Formanin (Topher Grace) ja Donna Pinciottin (Laura Prepon) Leia-tyttären (Callie Haverda) elämää.

Teaserissa vilahtavat vanhoista tutuista kasvoista Ericin vanhempia näytelleet Depra Jo Rupp ja Kurtwood Smith. Kaksikolla on sarjassa vahva sija, sillä hössöttävän Kittyn ja alati jämerän Redin pitää Leian isovanhempina pitää tästä huolta kesälomilla Wisconsinin talossaan. That 90’s Show’n luojiin kuuluvan Bonnie Turnerin mukaan Rupp ja Smith lähtivät sarjaan mutkitta:

– Heitä ei tarvinnut vakuutella hetkeäkään […]. Molemmat sanoivat erikseen, että jos me olemme mukana, ovat hekin.

Alkuperäisen sarjan tuttuja nuoria näytelleestä joukosta kaikki muut paitsi skandaaliotsikoihin päätynyt Danny Masterson ja vuonna 2013 kuollut Lisa Robin ovat That 90’s Show’n vieraslistalla. Spin-offissa myös kuullaan jotakin hyvin tuttua, joskin hieman uudessa muodossa: 70’s Show’n tunnuskappale on päivitetty nyt uuteen kuosiin.

Katso teaseri tästä:

Lähteet: SlashFilm, Variety

Lisää luettavaa