”Tervetuloa kaaokseen” – Oscar Isaacin Marvel-sarja Moon Knight sai trailerin, julkaisupäivän ja julisteen!

Kyllähän tästäkin alkaa jo innostumaan!

Marvelin neljäs julkaisuvaihe on laajentanut MCU:ta onnistuneesti uusien elokuvien lisäksi myös suoratoistosarjojen puolelle. Vuonna 2021 niitä nähtiin peräti viisi ja tämän vuoden kattauksen on käynnistämässä Moon Knight, joka debytoi viime yönä ensimmäisen virallisen trailerinsa.

Kuusiosainen sarja esittelee supersankarifaneille Oscar Isaacin (Dyyni, Tähtien sota) näyttelemän Marc Spectorin, entisen merijalkaväen sotilaan, joka kärsii dissosiatiivisestä identitettihäiriöstä. Hänellä on siis useampi persoona, jotka ovat kaikki kuin omia henkilöhahmojaan – uusin näistä on Moon Knight.

Synkkäsävytteisellä trailerilla näemme Isaacin hahmon elävän keskellä unen ja valveen välistä kaaosta. Luvassa on selvästi jälleen uudenlainen ja jännittävä MCU-tarina. Isaacin lisäksi sen pääosissa nähdään Ethan Hawke, Gaspard Ulliel ja May Calamawy.

Amerikkalaisen jalkapallon play-off-ottelussa julkaistu traileri paljastaa myös sarjan julkaisupäivän. Moon Knightin seuraan päästään Disney Plus -suoratoistopalvelussa keskiviikosta 30. maaliskuuta alkaen.

Katso tuore traileri alta.

YouTube video

Aiheeseen liittyvät jutut