The Rock sai yhden uransa suurimmista rooleista Facebook-kommentin takia

Dwayne ”The Rock” Johnson tähdittää tällä hetkellä katastrofielokuvaa San Andreas, josta on tullut menestys lippuluukuilla. Ennen San Andreasta järkälemäisen näyttelijän suurimpia hittejä olivat Fast & Furious -elokuvat, joissa hän näytteli erikoisagentti Luke Hobbsia.

Johnsonia ei kuitenkaan Hobbsin roolissa oltaisi nähty, mikäli elokuvantekijöiden alkuperäiset suunnitelmat olisivat toteutuneet. Alun perin Hobbsin piti olla vanhempi mies, ja rooli oli kirjoitettu Tommy Lee Jonesille.

Suunnitelmat kuitenkin muuttuivat Facebookin vuoksi. Vin Diesel näki kommentin Facebookissa, jossa fani kertoi haluavansa nähdä Dieselin ottavan yhteen The Rockin kanssa valkokankaalla. Diesel sai kommentista idean yhteistyöstä The Rockin kanssa, joten hän ehdotti Fast & Furious 5 -elokuvan ohjaaja Justin Linille, että Johnson roolitettaisiin elokuvaan. Diesel sai Linin vakuutettua, ja loppu oli historiaa.

Sosiaalinen media on jännä juttu. Yhden kommentin takia elokuvantekijöiden suunnitelmat muuttuivat ja Johnson sai yhden uransa suurimmista rooleista. Päätös oli varmasti hyvä, sillä Johnsonin Hobbs on noussut yhdeksi fanien lempihahmoista Fast & Furious -elokuvissa. Huhujen mukaan Hobbs saattaa saada oman elokuvansa lähivuosina.

Lähde: International Business Times

(Episodi/LV)

Aiheeseen liittyvät jutut