Tiesitkö ettei Bugatti suostu myymään urheiluautojaan Tom Cruiselle? Syynä vuosien takainen moka

Tom ehkä pyyhkii kyyneleensä dollareihin.

26.5.2024 07:00

Bugatti valmistaa vauhdikkaita urheiluautoja, jotka ovat haluttuja julkisuuden henkilöiden keskuudessa. Bugattin autoja ei kuitenkaan julkkisten harmiksi pääse välttämättä ostamaan edes lyömällä dollareita pöytään, sille autoille on jonotuslista.

Bugattilla on myös toinen lista, joka on pitkä lista henkilöistä, joille autovalmistaja ei myy tuotteitaan. Listalle päätyy, jos tekee jotain Bugattin mielestä väärää tai automerkin mainetta haittaavaa. Tällä listalla on Uniladin mukaan myös Hollywood-tähti Tom Cruise.

Tapaus juontaa juurensa äkkiseltään ajateltuna pikkuasiaan, mutta Bugattille se oli liikaa. Cruise kurvaili vuonna 2011 Bugatti Veyronilla Mission Impossible III -elokuvan näytöksen punaiselle matolle, ja hänen kyydissään oli Cruisen tuolloinen vaimo Katie Holmes.

Cruise nousi hetkisen saapumisensa jälkeen autosta ulos, jonka jälkeen hän suunnisti aukaisemaan vaimonsa puoleista ovea – mutta sepäs ei helposti onnistunutkaan.

Cruise yritti avata ovea pitkään, eikä touhusta tahtonut tulla mitään. Lopulta ovi aukesi, ja Holmes nousi autosta, jonka jälkeen tähtipari pääsi poseeraamaan tilannetta vierestä seuranneille kuvaajille.

Paikalla oli paljon yleisöä, ja tilanteesta raportoitiin ympäri maailmaa. Kenties tämä närkästytti Bugattin, ja Tom Cruise päätyi listalle. Alla video tapauksesta.

Lue myös: Tietovisa, osa 13: Kaikki tunnistavat kuvien näyttelijät! Mutta muistatko nimet? Testaa! – Episodi.fi

Lähde: Unilad

Lisää luettavaa