Vähemmän tunnettu zombileffa The Revenant – kuin epäkuolleiden Boondock Saints

Mitä tehdä, kun heräät epäkuolleena arkusta ja vain ihmisveri janottaa? Ryhdyt tietysti rikollisia lanaavaksi zombikostajaksi! Illan zombipläjäyksen, The Revenantin löytää suoratoistopalvelu Viaplaystä.

Alias ja Heroes -sarjoissa viileänä valkotukkana tutuksi tullut David Anders piilottaa kiltin poikamaisuutensa ällöttävien zombisilmien ja ilman veriannosta mädäntyvän kuoren alle vähälle huomiolle jääneessä The Revenant -kauhukomediassa.

Irakissa kuollut sotilas ei pysy haudassaan, vaan etsii käsiinsä vastikään hautajaisista kotiutuneen ystävänsä (Chris Wylde). Pesäpallomailan, parin vampyyrikokeen ja veripussi-imuttelun jälkeen kaverukset ovat jälleen tienpäällä kuten ennen vanhaan. Epäkuollut toveri vain tuupahtaa joka kerta, kun aurinko nousee, ja tarvitsee uuden satsin verta, kun ilta koittaa. Nopea johtopäätös: yöelämä on täynnä aseistettuja rikollisia, noita käveleviä veripankkeja, joita kukaan ei kaipaa.

Erikoistehosteiden parissa aiemmin työskennelleen D. Kerry Priorin käsikirjoittama ja ohjaama elokuva rönsyilee jokaiseen suuntaan, joka itsetietoisesta epäkuolleesta tulee mieleen, mutta tarina onnistuu silti lopussa keräämään juoniaukoiksi luullut köydenpätkänsä hirtehistä loppukohtausta varten.

Vuonna 2009 valmistunut ja vasta tämän vuoden tammikuussa Suomessa kotiteattereihin julkaistu The Revenant kuuluu Viaplayn ohjelmistoon.

Kuvassa Anders elokuvasta Pinnan alla 2: Riutta (2009).

(Episodi/JSV)

Aiheeseen liittyvät jutut