”Viime vuoden pelottavin kauhuelokuva” – lippukassamenestys on nyt Viaplayssa

IMDb-arvosana on 7,1.

14.4.2024 17:18

Viaplayssa on nyt kauhuelokuva Talk to Me (2023), jonka suoratoistopalvelu kertoo olevan kenties viime vuoden pelottavin kauhu. Bloody Disgusting valitsi sen listallaan vuoden 2023 kuudenneksi parhaaksi kauhuleffaksi. Elokuvan on tuottanut arvostettu studio A24.

Kaveriporukka huomaa voivansa saada yhteyden
henkimaailmaan palsamoidun käden avulla. Yksi nuorista
menee lopulta liian pitkälle ja päästää valloilleen
kammottavia yliluonnollisia voimia.

Pääosissa on Sophie Wilde, Alexandra Jensen, Joe Bird, Otis Dhanji sekä Miranda Otto. Elokuva on Danny ja Michael Philippoun debyytti.

Talk to Me sai positiivisia arvosteluja kriitikoilta. Sen tarinaa on kehuttu sekä myös ohjausta, kauhukohtauksia ja tehosteita, joissa ei ainakaan aina ole käytetty tietokonegrafiikkaa. Elokuva oli 4,5 miljoonan budjetillaan myös lippukassamenestys. Se tuotti maailmanlaajuisesti noin 91,9 miljoonaa dollaria.

Episodi antoi elokuvalle arvostelussa kolme tähteä:

Talk to Me onkin nykykauhun rintamalla ihan mukiinmenevä tapaus. Se on hyvin pian umpikujaan ajautuvalla tarinallaan ehkä melko perinteinen pelottelu. Se kuitenkin jaksaa panostaa henkilöhahmoihinsa ja näiden aidoilta tuntuviin suhteisiin. Sen jännitys kumpuaa siitä ja juonesta, joka jättää tilaa katsojan oivallukselle. Tämä onkin koko ajan on aavistuksen päähenkilön edellä joutuen pelkäämään pahaa tämän huonoja päätöksiä ennakoidessaan. Äkkisäikytykset ovat harvassa ja nekin tyylikkäitä.”

Alla traileri.

Lue myös: Tietovisa, osa 10: Kaikki tunnistavat kuvien näyttelijät! Mutta muistatko nimet? Testaa! – Episodi.fi

Lähde: Wikipedia

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia