Viisi sadistista ohjaajaa jotka kohtelevat näyttelijöitä kuin roskaa

Salon-sivusto kokosi listan sadistisista ohjaajista, jotka kohtelevat näyttelijöitä ja kuvausryhmiä kuin roskaa.

Alla on viisi sadistista ohjaajaa.

David O. Russell

Elokuvista Kolme kuningasta, American Hustle ja Joy tunnettu David O. Russell on todella hankala henkilö elokuviensa kuvauksissa. Esimerkiksi Kolmen kuninkaan kuvauksissa hän kohteli kuvausryhmää todella huonosti. Lopulta George Clooney menetti hermonsa, kun Russell huusi ekstralle. Clooney ja Russell päätyivät nyrkkitappeluun.

Clooneyn lisäksi mm. Amy Adamsilla on ollut ongelmia Russellin käytöksen kanssa.

David Fincher

Fincher on tunnettu perfektionisti, jonka pikkutarkkuus koettelee näyttelijöiden hermoja. Fincher saattaa kuvata saman oton jopa 70 kertaa. Zodiacin kuvauksissa Robert Downey Jr. ja Jake Gyllenhaal menettivät hermonsa Fincherin kanssa.

Fincher kohteli varsinkin Gyllenhaalia kaltoin. Hän pakotti Gyllenhaalin tekemään saman kohtauksen uudestaan ja uudestaan, jonka jälkeen hän poisti kuvatun materiaalin saadakseen Gyllenhaalin itkemään. Myöhemmin Gyllenhaal kertoi, että hän ei aio enää ikinä työskennellä Fincherin kanssa.

Lisäksi kuvauksissa ei saanut pitää vessataukoja. Protestoidakseen Downey Jr. alkoi jättää lasipurkkeja täynnä virtsaa ympäri kuvauspaikkaa. Downey Jr. vertaili kuvauskokemuksiaan vankileirillä olemiseen.

Lars von Trier

Tanskalainen von Trier kohtelee näyttelijöitään todella huonosti. Dancer in the Darkin kuvauksissa Björk inhosi von Trieriä niin paljon, että hän yritti lähteä karkuun kuvauksista. Joinain päivinä Björk ei suostunut tulemaan paikalle von Trierin takia.

Myös Nicole Kidman ja Paul Bettany haukkuivat von Trierin Dogvillen kuvauksien jälkeen.

Oliver Stone

Monella näyttelijällä ei ole Stonesta hyvää sanottavaa. James Woods kertoi, että Salvadorin kuvauksissa hän sai tarpeekseen Stonen käytöksestä. Woods lähti kuvauksista kesken kaiken muutamaksi päiväksi. Stone yritti tappaa Woodsin, kun hän palasi kuvauksiin.

Richard Dreyfuss, Blake Lively ja Sean Penn ovat myös näyttelijöitä, jotka ovat haukkuneet Stonen julkisesti.

James Cameron

Cameron on vaativa ohjaaja, jota kuvaillaan sadistiksi. Esimerkiksi Cameron ei anna elokuviensa kuvauksissa ihmisten pitää matkapuhelimia. Soivat puhelimet Cameron rikkoo naulapyssyllä.

Titanicin kuvauksissa Cameron laittoi Kate Winsletin sen verran koville, että näyttelijätär kuulemma toivoi kuolevansa. Cameron käski Winsletin miehistyä kuultuaan näyttelijättären kommentit.

Kuva: Titanic

Lähde: Salon

(Episodi/LV)