Wolverine-näyttelijä uskoo X-Men ja Avengers -elokuvaan – ”Olen yllättynyt, mitä on tapahtunut Spider-Man diilin jälkeen”

Hugh Jackman viittasi Yahoon haastattelussa Spider-Man -diiliin Sonyn ja Marvelin välillä ja antoi ymmärtää että sillä olisi mahdollisesti jotain vaikutusta muidenkin supersankariuniversumien yhdistymiseen. Jackman vihjaili: ”Olen yllättynyt, mitä on tapahtunut Spider-Man -diilin jälkeen. On olemassa tämä monimutkainen maailma, missä suuria, todella suuria rahasummia käytetään erilaisiin saagoihin ja näiden yhdistäminen on vaikeaa.”

Rakkaan kynsiveikon näyttelijä totesi kuitenkin, että X-Men ja Avengers -leffa saattaisi olla mahdollinen: ”Kaksi vuotta sitten sanoin, että pitäisi olla todellinen optimisti, jotta uskoisi että se tapahtuu, mutta nyt jotenkin uskon että se olisi mahdollista. Uskon että se saattaa tapahtua.”

Jackman lisäsi, että rakastaisi nähdä Iron-Manin Wolverine -elokuvassa. Jackman on viime aikoina puhunut aikaisemminkin universumien yhdistämisestä, joten toivotaan että Jackmanin innostus vakuuttaa studiopomotkin.

Kuva: Wolverine

Lähde: Yahoo

(Episodi/MLE)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut