Yksi maailman parhaista sotasarjoista tuli Netflixiin – ei häviä paljon Taistelutoverit-sarjalle

IMDb-arvosana on 8,3.

16.9.2023 05:30

Uutisoimme eilen, että Netflixiin saapui toisesta maailmansodasta kertova sarja Taistelutoverit (Band of Brothers, 2001). Myös sen sisarsarja The Pacific: Tyynenmeren taistelutoverit (2010) lisättiin palveluun.

The Pacific seuraa kolmen yhdysvaltalaisen merijalkaväen sotilaan, Robert Leckien, John Basilonen ja Eugene Sledgen toisiinsa kietoutuneita tosielämän tarinoita Tyynenmeren sotanäyttämöllä toisen maailmansodan aikana.

Sarjassa nähdään näyttelijöinä muun muassa Rami Malek, Joseph Mazzello, James Badge Dale, Jon Seda, Ashton Holmes, Jacob Pitts, William Sadler, Jon Bernthal, Matt Craven, Isabel Lucas sekä Noel Fisher. Mainittakoon, että Mazzello näytteli Jurassic Park -elokuvan pikkupoikaa Timiä.

The Pacific: Tyynenmeren taistelutoverit (2010)

Steven Spielbergillä ja Tom Hanksilla on jo pitkään ollut tuotannossa vielä toinen sisarsarja Taistelutovereille. Se on nimeltään Masters of the Air, ja se kertoo toisen maailmansodan pommikonelaivueen miehistöstä. Sen julkaisussa ei pitäisi mennä enää kovin kauan. Sarjan oli tarkoitus saapua tämän vuoden keväällä, mutta julkaisu viivästyi. Sarjan on määrä saapua Apple TV Plussaan.

The Pacific: Tyynenmeren taistelutoverit (2010)

Kerrottakoon vielä, että Malek sai hämmästyä The Pacific -sarjan koe-esiintymisessään. Hän huomasi kameraa operoivan miehen olevan hiukan vanhempi, eikä tyypillinen nuoren assistentin oloinen kaveri, jollaista hän odotti. Kesken kohtauksen hän tajusi, että kuvaaja oli Steven Spielberg.

Sarja on myös HBO Maxissa. Alla traileri.

Lue myös: Muistatko vielä Jurassic Parkin pirtsakan pikkutytön? Tältä 44 vuotta täyttänyt Ariana Richards näyttää nyt – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa