Nyt Viaplayssa: The Good House on vangitseva elokuva elämän käännekohdista

Sigourney Weaver ja Kevin Kline pelaavat mainiosti yhteen uudessa draamakomediassa, joka tempaa katsojan vastustamattomasti mukaansa.

18.05.2024
Mainos

Veteraanitähdet Sigourney Weaver ja Kevin Kline esittävät pääosia draamaa ja komediaa yhdistelevässä elokuvassa The Good House. Luvassa on elokuvakokemus, joka on täynnä tunnetta, vahvoja roolisuorituksia ja moniulotteisia hahmoja.

Weaverin esittämä Hildy Good on kuusikymppinen kiinteistövälittäjä, joka ennen tunnettiin alansa parhaana tekijänä. Nyt hänen uransa on vaikeuksissa, sillä eroon päättynyt avioliitto ja sen jälkeen pahentunut alkoholiongelma ovat vieneet hänet pohjalle. Ongelmia pahentaa entinen yhteistyökumppani Wendy, joka on varastanut häneltä kaikki asiakkaat.

Tutustu elokuvaan tarkemmin tästä!

Hildy haluaa auttaa paikallista perhettä, jolla on autistinen lapsi. Perhe haluaa myydä talonsa, jotta voisi siirtää lapsensa erityiskouluun. Hildyn entinen poikaystävä Frank lupaa vastata talon remontista, ja heidän suhteensa alkaa lämmetä uudelleen. Talokauppa ei kuitenkaan etene toivotulla tavalla, ja Wendy pistää edelleen kapuloita Hildyn rattaisiin. Tästä asetelmasta syntyy kiehtova tarina, joka tempaa katsojan vastustamattomasti mukaansa. 

Muun muassa elokuvasta Infinitely Polar Bear tunnettu elokuvantekijäkaksikko Maya Forbes ja Wallace Wolodarsky ovat ohjanneet elokuvan, joka käsittelee vakavia aiheita, kuten alkoholismia ja perheongelmia. Silti se on täynnä terävää huumoria ja nokkelasti kirjoitettua dialogia. 

Weaver tekee Hildystä monisyisen hahmon naisena, joka taistelee omien demoniensa kanssa. Hänen roolisuorituksensa antaa elokuvalle syvyyttä ja monia eri tasoja. Weaverin ja Klinen välinen kemia toimii mainiosti. Herkullisesti kirjoitettuina sivuhahmoina nähdään muun muassa Morena Baccarin, Rob Delaney, Beverly D’Angelo, David Rasche ja Rebecca Henderson.

Lopputulos on vangitseva elokuvakokemus, joka tarjoaa katsojalle romantiikkaa ja draamaa elämän käännekohdissa. 

The Good House on nyt Viaplayn valikoimassa.

Katso elokuvan traileri ja tutustu tarkemmin tästä!