Ant-Man-tähti on taas otsikoissa koronapuheidensa takia: ”tämä ei ole turvallista” – miten Marvel tulee reagoimaan?

Lilly puhuu taas pakkorokotteita vastaan.

Kanadalainen Evangeline Lilly nousi kuuluisuuteen kulttisarja Lostista. Nykyään hän näyttelee muun muassa supersankaria Marvelin universumissa.

Waspina tunnettu Lilly aiheutti kohun vuoden 2020 alussa, kun hän julkaisi sosiaalisessa mediassa kirjoituksia, joissa hän kieltäytyi noudattamassa turvavälejä ja karanteenia. Hän pyysi myöhemmin anteeksi sanomisiaan.

Disney joutui kuitenkin reagoimaan tähtensä sanomisiin, ja sen jälkeen on huhuiltu, että Lillyn roolia pienennettiin vuonna 2023 ilmestyvässä Ant-Man and the Wasp: Quantumaniassa.

Lilly jatkaa taas samalla linjalla. Nyt hän on ollut myös rokotevastaisessa mielenosoituksessa.

– Kehenkään ei pitäisi injektoida aineita vastoin heidän tahtoaan, uhkaamalla väkivallalla, pidätyksillä tai pakkokaranteenilla tai sillä uhalla, että heidät haastetaan oikeuteen, menettävät työpaikkansa, kotinsa, eivät saa ruokaa tai koulutusta, heidät vieraannutetaan läheisistään ja karkotetaan yhteiskunnasta, Lilly kirjoittaa.

– Tämä ei ole oikea tie. Tämä ei ole turvallista. Tämä ei ole terveellistä. Tämä ei ole rakkautta. Ymmärrän kyllä, että koko maailma pelkää, mutta en usko, että ongelmat ratkeavat sillä, että pelkoon vastataan voimalla. Olin vapaan valinnan kannalla ennen koronaa ja olen sitä edelleenkin.

Saapa nähdä miten Disney kommentoi Lillyn kommentteja tällä kertaa. Quantumania on nimittäin jo purkissa, joten Lilly on tavallaan vapaa puhumaan mielensä mukaan.

Lähde: Variety