Kilpailut

Suurta teatteria saapuu valkokankaille – voita liput ennakkonäytökseen!

Suurta teatteria -elokuvassa innokas, mutta usein työtä vailla oleva näyttelijä Etienne saa läpi unelmaprojektinsa perustaa teatterikerho vankilaan. Värikäs ryhmä vankeja alkaa työstää Samuel Beckettin klassikkonäytelmää Huomenna hän tulee. Esityksestä tulee ilahduttava menestys ja Etienne saa luvan lähteä vankien kanssa teatterikiertueelle. Osallistu kilpailuumme ja voit nähdä elokuvan ennakkoon.

Totuus esiin! Äänestä vuoden 2019 paras elokuva!

Vuosi sitten Episodin lukijat äänestivät vuoden 2018 parhaaksi elokuvaksi Bohemian Rhapsodyn, toimituksen suosikki oli Three Billboards Outside Ebbing, Missouri. Kumpi oli oikeassa vai oliko kumpikaan? Nyt on syytä äänestää omaa suosikkiaan vuoden 2019 teatterielokuvista, jotta totuus ei unohtuisi!

Osallistu Hans Zimmer -kilpailuun – Voita liput konserttiin!

The World of Hans Zimmer -konsertissa Hartwall Arenalla kuullaan Oscar-palkitun elokuvasäveltäjän suosittua musiikkia. Kilpailussamme voit voittaa liput 10. helmikuuta järjestettävään konserttiin itsellesi ja seuralaisellesi. Vastaamalla kysymykseen olet mukana kilpailussa, jossa arvotaan kaksi kahden hengen lippupakettia. Kilpailu on voimassa 31.12.2019 saakka. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla.