Kilpailut

Oliko kurjassa vuodessa valopilkkuja? Äänestä vuoden 2021 paras elokuva!

Parina viime vuotena Episodin lukijat ja toimittajat ovat olleet häkellyttävän yksimielisiä edellisen vuoden parhaista elokuvista. Jatkuuko yhteisymmärrys vuoden 2021 ensi-illoista, kun pandemian vuoksi katsojia on kertynyt huomattavasti rajatummalle joukolle ensi-iltoja? Sen saa selville vain äänestämällä. Ilmoita siis meille omat suosikkisi. Samalla voit voittaa elokuva-aiheisia palkintoja!

Suurta teatteria saapuu valkokankaille – voita liput ennakkonäytökseen!

Suurta teatteria -elokuvassa innokas, mutta usein työtä vailla oleva näyttelijä Etienne saa läpi unelmaprojektinsa perustaa teatterikerho vankilaan. Värikäs ryhmä vankeja alkaa työstää Samuel Beckettin klassikkonäytelmää Huomenna hän tulee. Esityksestä tulee ilahduttava menestys ja Etienne saa luvan lähteä vankien kanssa teatterikiertueelle. Osallistu kilpailuumme ja voit nähdä elokuvan ennakkoon.

Totuus esiin! Äänestä vuoden 2019 paras elokuva!

Vuosi sitten Episodin lukijat äänestivät vuoden 2018 parhaaksi elokuvaksi Bohemian Rhapsodyn, toimituksen suosikki oli Three Billboards Outside Ebbing, Missouri. Kumpi oli oikeassa vai oliko kumpikaan? Nyt on syytä äänestää omaa suosikkiaan vuoden 2019 teatterielokuvista, jotta totuus ei unohtuisi!