Listat

Mikä on Nicolas Cagen paras elokuva? Top 10 -listalla on monta vinkeroa tapausta

Suurenmoisen lahjakkuuden sietämätön taakka -elokuvan ohjaaja Tom Gormican kertoo hyödyntäneensä Nicolas Cagen muuttumista pelkästä näyttelijästä kulttuuriseksi ilmiöksi. Se onkin totta, Cagesta nousevat mieleen paitsi hänen elokuvansa myös yksityiselämästä tihkuneet huhut sekä kutkuttavat julkkisjuorut lapasesta karanneista muistoesineostoksista ja verottajan kanssa väännetyistä talousvaikeuksista.

Tärkein syy fanittaa Cagea ovat kuitenkin edelleen hänen elokuvansa, mutta silläkin rintamalla miehen legendaa ovat kasvattaneet mielenkiintoiset valinnat – sekä tietysti luovat ratkaisut rooleihin eläytymisessä.

Lätty lätisee! Mikä on kaikkien aikojen paras nyrkkeilyelokuva? Katso lista tästä!

Haluut sä turpaan? Urheilussa on jotain kovin alkukantaista. Ihmiset ottavat mittaa toisistaan fyysisin sekä strategisin keinoin kentillä, kaukaloissa ja tietenkin kehissä ympäri maailman. Nyrkkeily lienee yksi vanhimpia urheilulajeja niin ammattilaisten keskuudessa Madison Square Gardenissa kuin amatööritasolla nakkikioskijonossa neljältä aamuyöstä.

Vuoden 2018 kiinnostavimmat elokuvat listattu – Näitä odotamme teattereihin

Vuosi sitten Episodi valitsi sadoista vuoden 2017 aikana ilmestyvistä nimikkeistä kymmenen kiinnostavinta. Valinnat eivät ehkä jälkikäteen mietittynä sittenkään olleet vuoden parhaimmistoa – ainakin yhden nimikkeen kohdalla oltiin aivan toisessa ääripäässä. Sitähän ei ennakkoon voinut tietää, joten optimistisesti tartuimme haasteeseen myös vuoden 2018 tarjonnan suhteen.