Ihania yhteiskuvia! Alkuperäinen hobitti-nelikko kohtasi jälleen

Nämä otokset ne lämmittävät Taru sormusten herrasta -fanin sydäntä.

Viime viikonloppuna Orlandossa, Floridassa järjestetyn MEGACON-tapahtuma on kääntänyt monien fantasiafanien suupielet hymyyn. Taru sormusten herrasta -elokuvien hobitti-nelikko – Elijah Wood, Sean Astin, Dominic Monaghan ja Billy Boyd – nimittäin saapui paikalle kokonaisuudessaan.

Astin ja Boyd ovat tehneet suhteellisen paljon esiintymisiä vastaavissa fanitapahtumissa vuosien varrella ympäri maailmaa, mutta Monaghan ja Wood ovat hieman harvinaisempia vieraita. Ja että kaikki neljä yhdessä ja samassa paikassa yhtä aikaa? Harvinaislaatuista tosiaankin.

Itse tapahtuman lisäksi nelikko vietti viikonloppuna aikaa myös illastamalla yhdessä. Monaghan julkaisi sosiaalisessa mediassaan kuvan, jossa ystävykset hymyilevät oikein leveästi ravintolapöydän ääressä. Toinen yhteiskuva on puolestaan hieman taiteellisempi.

Fanit pääsivät tapahtumassa myös ottamaan kuvia suosikkinäyttelijöidensä kanssa. Turvallisuussyistä kuvaustilanteissa käytettiin vielä pleksilasia, mutta tapaaminen on varmasti siitäkin huolimatta ollut todella erityinen elokuvasarjaa ihaileville kävijöille. Alla kuva kahden tutuiksi hobiteiksi pukeutuneen fanin kohtaamisesta nelikon kanssa.

Toivottavasti nelikkoa nähdään edustamassa yhteistuumin vielä tulevaisuuden tapahtumissakin.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut