Ihmeotusten kohtalo riippuu Dumbledoren salaisuuksista

Paljon on teistä kiinni, fanit.

Oletko Harry Potter -fani? Pidätkö Ihmeotuksista? Nyt on nimittäin tilaisuus vaikuttaa Ihmeotusten tulevaisuuteen, sillä flopiksi etukäteen povattu Ihmeotukset: Dumbledoren salaisuudet tulee määrittelemään Ihmeotukset 4:n ja 5:n kohtalon.

Mikäli elokuva ei menesty, jatkoa ei myöskään tule.

Dumbledoren salaisuudet on kuitenkin parempi kuin vuonna 2018 julkaistu Grindelwaldin rikokset, joten ei faneilla pitäisi olla mitään syytä olla katsomatta sitä elokuvateatterissa.

Ensimmäinen Ihmeotukset tienasi yli 800 miljoonaa dollaria, toinen 650 miljoonaa. Toivottavasti laskusuhdanne ei jatku, sillä elokuvat ovat ihan hyvää koko perheen fantasiaviihdettä.

Leffasarja on kuitenkin vaikeuksissa. Kirjailija J.K. Rowling joutui myrskyn keskelle Twitter-kommenteistaan, Johnny Deppin riitaisa ero Amber Heardista johti siihen, että hän irtisanoutui Dumbledoren salaisuuksista (Mads Mikkelsen tuli Deppin tilalle) ja Ezra Miller joutui taas otsikoihin sekoiltuaan Havaijilla humalassa.

Mikäli Ihmeotukset päättyvät kolmanteen leffaan, on Harry Potter -faneilla vielä yksi oljenkorsi. Nimittäin Harry Potter -ohjaaja Chris Columbus on ilmaissut halunsa ohjata Tony-palkitun Harry Potter ja kirottu lapsi -näytelmä.

Siinäkin on kyllä ongelmansa. Warner Bros. auttoi näytelmän teossa rahallisesti, mutta Rowling omistaa sen oikeudet.

Myös jonkinlaisesta Harry Potter -tv-sarjasta on neuvoteltu.

Alla Ihmeotukset: Dumbledoren salaisuudet -elokuvan traileri.

YouTube video

Lähde: Geek Tyrant

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut